SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Steaua câștigă la Timișoara, Dinamo la Suceava în ultima secundă!

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 20:43

CSU Poli Timișoara a pierdut joi seara al doilea meci consecutiv în Liga Națională pe teren propriu! Învinși de CSM București, 26-29 etapa trecută, bănățenii au pierdut și în fața rivalilor de la Steaua, 20-27! Din poziția de lider, Timișoara a căzut astfel pe locul 4!

Steliștii au condus ostilitățile de la un capăt la altul. Portarul Tudor Stănescu a fost omul meciului și și-a ajutat echipa să se desprindă din start pe tabelă. A fost 8-3 și 11-6 la pauză pentru Steaua. În partea a doua, bucureștenii s-au desprins și la 9 goluri diferență, meciul terminându-se cu victoria Stelei, 27-20.

Jucătorii veniți de la HC Odorhei, după desființarea echipei, Andrei Mihalcea și Huba Talaș au fost principalii marcatori ai steliștilor, cu 8, respectiv 5 reușite. Florin Ciubotariu a marcat și el de 10 ori pentru Suceava.

Gol din7 metri, în ultima secundă

Campioana Dinamo a câștigat și ea la Suceava, dar cu mari emoții. Totul s-a jucat pe final în ultimele două minute. Alb-roșiii au condus cu 27-25, dar în mai puțin de un minut au primit două goluri și au fost egalați. La ultima fază, cel mai bun om al meciului, iranianul Sajad Esteki (10 goluri) a aruncat la poartă, portarul Sucevei a respins în față, dar Mousavi a recuperat.

A fost însă faultat dur, iar cei doi arbitri, Harabagiu și Stănescu au dictat cartonaș roșu, apoi albastru, și aruncare de la 7 metri. Tot Sajad Esteki a înscris și a adus victoria dinamoviștilor, 28-27.

Tot în etapa a 19-a, CSM București a făcut scor cu "lanterna" Poli Iași, 45-27, iar Minaur Baia Mare a trecut cu 27-22 de CSM Făgăraș.

Steaua e lider după 19 etape cu 43 de puncte, urmată de CSM București 40, Potaissa Turda 39 și Poli Timișoara 38. Turda are însă un meci mai puțin disputat. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează