SPORTURI  »  HANDBAL  »   STEAUA - CSM BUCUREȘTI 29-21

Steaua - CSM București 29-21 » Roș-albaștrii au făcut scor cu vicecampioana!

Foto: facebook.com/csasteauahandbal
Foto: facebook.com/csasteauahandbal

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 21:54

CSM București a fost de nerecunoscut în meciul de la Chiajna! Portarul Stelei, Tudor Stănescu a înscris 3 goluri din poartă în poartă!

Derbyul etapei a patra a Ligii Naționale masculine s-a jucat luni seara, la Chiajna, între Steaua și CSM București. "Militarii" au câștigat partida cu 29-21, dar vicecampioana României a avut noroc că antrenorul Stelei a schimbat echipa și a introdus în teren rezervele. Pentru că tabela a arătat și 13 goluri diferență în favoarea Stelei!

Eroul meciului a fost portarul gazdelor, Tudor Stănescu. Excelent în intervenții, goal-keeperul a punctat și pe lista marcatorilor. El a înscris de trei ori, în momentele în care CSM a încercat să revină pe tabelă și a scos portarul.

De altfel, vicecampionii pregătiți acum de spaniolul Pablo Campos Sunen au început meciul cum nu se poate mai prost. Steaua a marcat de 9 ori consecutiv, iar primul gol pentru echipa susținută de Primăria Bucureștiului a fost înscris în minutul 20, la 0-9! A fost 16-6 la pauză pentru steliști, mulți dintre ei jucând cu o determinare demnă de semnalat. Probabil că antrenorul Ovidiu Mihăilă, dar și jucătorii Marius Stavrositu, Samvel Aslanian, Nicu Ungureanu, Răzvan Răpciugă, Alin Roșu, Octavian Bizău nu au uitat că au jucat la adversari, doar că CSM a vrut să scape prea repede de ei!

Steaua pe 2, CSM pe 11

După meciul direct, Steaua a urcat pe locul 2 în clasament, cu 9 puncte, la 3 lungimi în spatele campioanei Dinamo. Steaua nu a mai fost pe locul 2 în clasament de ani buni, formația din Ghencea visând să se întoarcă în Europa în acest sezon. În schimb, CSM București are un început de sezon dezastruos cu o singură victorie și trei înfrângeri. În aceste condiții, zilele ibericului Sunen sunt numărate. Pentru CSM urmează o perioadă foarte aglomerată, Pablo Campos Sunen jucându-și postul la meciul cu Poli Timișoara, de pe teren propriu, dar și la dubla cu SKA Minsk (Belarus) din turul 2 preliminar al Cupei EHF.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nechitoimihai
nechitoimihai  •  25 Septembrie 2017, 22:18

domnu ziarist....te cam balbai......"După meciul direct, CSM București a urcat pe locul 2 în clasament" ,sa mori tu ca asa e,a urcat CSM'ul pe 2 ?

bakunin
bakunin  •  25 Septembrie 2017, 22:11

Povesteste-ne, ***, cum a fost meciul :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează