SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - DINAMO 24-28

Steaua - Dinamo 24-28 // Dinamo ia viteză și câștigă derby-ul cu Steaua la handbal masculin

Dinamo, echipa de handbal masculin din Liga Națională.
Dinamo, echipa de handbal masculin din Liga Națională.

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 21:35

Dinamo a învins Steaua, într-un meci disputat la Chiajna, scor 24-28 și s-a distanțat în fruntea seriei B la handbal masculin.

Toate calculele duc spre o finală între Dobrogea Sud Constanța și Dinamo.

Dinamo București a câștigat clar derby-ul cu marea rivală, Steaua, de la Chiajna, acolo unde „militarii” dispută partidele de pe teren propriu. Cu un Bannour formidabil, marcator a nu mai puțin de 11 goluri, cu o apărare arțăgoasă și foarte puternică, la limita regulamentului, alb-roșiii s-au distanțat din start și au pus șase lungimi distanță față de adversari.

Steaua a încercat în zadar să revină în joc, dinamoviștii au ținut ritmul ridicat, apropiindu-se de evoluțiile din acest sezon din Liga Campionilor. 

„Am jucat bine, disciplinat tactic, agresivi în apărare, victoria e clară. Vrem să ridicăm nivelul jocului de la meci la meci pentru a prinde vârful de formă în finală”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Constantin Ștefan. 

„Felicit Dinamo și cu asta vreau să mă opresc. S-ar putea să intru în alte discuții și nu vreau. A fost greu pentru noi, sub toate aspectele, dar nu vreau să intru în amănunte. Felicit Dinamo și Potaissa Turda pentru parcursul de până acum, noi vedem ce vom face în continuare”, a declarat și Ovidiu Mihăilă, antrenorul Stelei, lăsând să se înțeleagă că Dinamo și Turda sunt echipele avantajate de arbitraje și nu au nicio șansă în această grupă. 

Clasamente

Grupa A1

  1. Dobrogea Sud Constanța 15
  2. CSM București 10
  3. Poli Timișoara 3
  4. Dunărea Călărași 2

Grupa B1

  1. Dinamo București 15
  2. Potaissa Turda 10
  3. Steaua București 5
  4. CSM Focșani 0

Primele clasate în cele două serii vor juca finala campionatului, iar locurile doi își vor disputa medaliile de bronz.

Citește și:

 CSM București - Gloria Bistrița 31-30 // Victorie chinuită pentru bucureștence + Marius Pintea, directorul sportiv al Gloriei, i-a jignit pe jurnaliști: „Javrelor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
redbuldog
redbuldog  •  26 Aprilie 2019, 11:56

Beh dar mai terminati cu pungasiile..iar o faceti pe Dinamo campioana de 4 ori la rand..!? Nu domnu Mihaila,valoarea e de vina,nu arbitrajul...ca dovada evolutiile din CL versus SEHA liga,unde nu a-ti prea batut pe nimeni..OK?

rocky2
rocky2  •  26 Aprilie 2019, 02:09
Postat de comedy.central pe 25 Aprilie 2019, 21:59

Asta-i culmea! Steaua se plinge de arbitraje la handbal!!!? Tocmai ea care a fost beneficiara unor arbitraje scandaloase tocmai in partidele cu Dinamo!? Chiar nu le e rusine!!?

Nu le este! Chiar anul trecut cu ajutorul arbitrilor au ajuns pana in finala competitiei, ba chiar pana in meciul decisiv i-au dus, dar acolo s-au inecat la mal! Chiar in sala lor de la tara!

comedy.central
comedy.central  •  25 Aprilie 2019, 21:59

Asta-i culmea! Steaua se plinge de arbitraje la handbal!!!? Tocmai ea care a fost beneficiara unor arbitraje scandaloase tocmai in partidele cu Dinamo!? Chiar nu le e rusine!!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează