SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Steaua fără puncte, Dinamo lider! » Roş-albaştrii nu au reuşit să bifeze vreo victorie în Liga Naţională

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 septembrie 2013 20:21

De la revenirea pe prima scenă în handbalul masculin, Steaua nu a reuşit încă să bifeze vreo victorie în Liga Naţională.

După ce a pierdut în prima etapă la Odorhei, 28-32, apoi pe teren propriu cu Turda, 26-32, "militarii" au fost învinşi ieri şi la Timişoara, de Poli, scor 31-29. Steaua e ultima în clasament, neavînd nici un punct alături de CSM Bucureşti şi CSU Suceava.

În schimb, rivalii de la Dinamo sînt pe primul loc, la egalitate cu Constanţa, Turda şi Bacău, cu cîte 7 puncte, după ce aseară au remizat la Reşiţa, scor 30-30.

Tot în etapa a treia, Minaur Baia Mare-Energia Tg. Jiu 20-22, Potaissa Turda-CSU Suceava 35-25 şi Ştiinţa Bacău-HCM Constanţa 29-29.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează