SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Succes lejer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

Oltchim Rm. Vîlcea a învins ieri cu 35-28 (20-12) pe HCM Baia Mare într-un meci în devans din cadrul etapei a 15-a a Ligii Naţionale.

Principalele marcatoare au fost Elisei 7 goluri, Lecuşanu şi Manea cîte 6 pentru Oltchim, respectiv Mihalschi 8 şi Geiger 4 pentru HCM. Cele două formaţii vor juca la sfîrşitul săptămînii în cupele europene, Oltchim în Liga Campionilor cu Buducnost Podgorica, în deplasare, iar Baia Mare în "optimile" Cupei EHF cu HC Leipzig.

Azi, de la ora 17:00, se vor disputa alte două partide din etapa a 15-a: Tomis Constanţa-Oţelul Galaţi şi Jolidon Cluj-Rulmentul Braşov.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează