SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRELIMINARII EURO 2018

Surpriză uriașă în grupa României! Austria a învins Rusia, campioana olimpică!

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 21:28

Naționala feminină a Austriei a produs sâmbătă seara, la Viena, una dintre cele mai mari surprize din handbalul mondial, în ultimul timp. A trecut pe teren propriu cu 27-25 de Rusia, campioana olimpică, deși oaspetele au condus la pauză cu 16-13, în preliminariile pentru EURO 2018!

Herbert Muller, antrenorul Austriei, născut la Timișoara, l-a învins pe Evgheni Trefilov, dând indirect o mână de ajutor României, care poate acum, mai ușor, să ocupe primul loc în grupă!

1.06era cota la pariuri pentru victoria Rusiei. Austria avea cota 12 să câștige!

Petra Blazek, portarul care apără în România, la HCM Rm. Vâlcea, a fost MVP-ul partidei, apărând două aruncări de la 7 metri consecutiv, la jumătatea reprizei a doua, dând posibilitatea echipei să revină pe tabelă. La prima lovitură, Anna Kocetova a lovit-o direct cu mingea în față pe Blazek, primind cartonașul roșu de la cele două arbitre din Polonia.

Austria pierduse acum trei zile la 11 goluri diferență, în fața României, 25-36, meci disputat la Rm. Vâlcea. Într-o grupă de 4, din care mai face parte Portugalia, primele două clasate ajung la turneul final din Franța, de anul viitor.

clasament

  • România joacă al doilea meci duminică, la Luso, în Portugalia, de la ora 17:00. Meciul poate fi urmărit în direct pe TVR2. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
duffyduck
duffyduck  •  01 Octombrie 2017, 16:20

Pentru autorul articolului, dl Marian Ursescu: super greoaie exprimarea din subtitlu. Incercati sa nu mai fortati nota grupand 4 propozitii intr-o fraza. Informatia ca meciul s-a disputat in preliminariile EURO 2018 putea fi transmisa in fraza anterioara: "Naționala feminină a Austriei a produs sâmbătă seara, la Viena, in preliminariile EURO 2018, una dintre cele mai mari surprize din handbalul mondial". Nici chestia cu "in ultimul timp" nu-si are sensul. Daca la fotbal, Malta ar bate Germania la ea acasa, si cu 3-0, ar fi una dintre cele mai mari surprize din fotbal, nu conteaza pe ce interval de timp ...

tihi
tihi  •  01 Octombrie 2017, 08:48

Vor mai fi surprize> chiar astazi !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează