SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Susținere uriașă la Budapesta » Câți suporteri va avea CSM București la Final Four-ul de săptămâna viitoare

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 15:47

Fanii lui CSM București pregătesc o deplasare extrem de numeroasă la Budapesta, acolo unde echipa favorită va disputa săptămâna viitoare Final Four-ul Ligii Campionilor.

Astfel, "tigroaicele" vor fi susținute de aproximativ 1.000 de români. 

Aceștia își mai pot achiziționa tichete de pe site-ul Eventim, în momentul de față mai fiind disponibile aproximativ 100 de bilete.

CSM București va evolua, pentru cel de-al doilea an consecutiv, în Final Four-ul Ligii Campionilor, care va avea loc la Budapesta, în perioada 6-7 mai. 

În semifinale, "tigroaicele" vor întâlni echipa macedoneană Vardar Skopje, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, 6 mai, de la ora 18:45.

11.390 locurieste capacitatea arenei Laszlo Papp din Budapesta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  28 Aprilie 2017, 19:37

Fani CSM , ma lasi ...

corsair83
corsair83  •  28 Aprilie 2017, 19:05

Stie cineva cati bani ii revin CSM-ului in eventualitatea castigarii trofeului? Merita investitia in acest club sau iesi pe minus indiferent ca se castiga Liga Campionilor !?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează