SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Tadici, atac dur la Ryde! ”Să se ducă puțin acasă, în Suedia, mai mult le încurcă pe fete!”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2015 21:07

Fostul selecţioner al României, Gheorghe Tadici, a vorbit despre partida pierdută de România cu Spania, scor 18-26 şi-l atacă dur pe actualul antrenor, Tomas Ryde. Tadici spune despre suedez că a stricat tot şi că mai mult le încurcă pe jucătoare.

”Ryde a stricat tot ce a fost ordine, disciplină, idee de joc. Să fie trimis puţin în Suedia, la el acasă. Le încurcă pe fete. Să le mai lase să joace ceea ce ştiu, nu cer nici o demisie, dar mai rău le încurcă. Puteți s-o luați ca pe o răutate sau ca ce doriți, ăsta e adevărul” a spus Tadici într-o intervenţie telefonică la Dolce.

Fostul selecționer a mai vorbit şi despre meciul pierdut la scor împotriva Spaniei:

”Zona centrală a apărării a lăsat de dorit. S-a experimentat cu Szucs pe post de inter-dreapta. Sînt vreo 3-4 jucătoare care abia au revenit după accidentări precum Nechita sau Geiger. Cît am fost eu antrenor, Spania nu ne-a bătut niciodată în 8 meciuri. Nu asta e imaginea pe care o dorim pentru handbalul nostru”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
zecs93
zecs93  •  10 Decembrie 2015, 01:55

sunt de acord cu tadici cand spune ca ryde asta e paralel, nustiu ce scoala a facut el dar se vede ca inafara de puerto rico si kazakstan nu putem mai mult dar nu sunt de acord nici cu antrenoru tadici care ne clasa mai mereu pe la fundul clasamentelor in niste grupe de iti venea sa te legi la cap ( chiar daca nu te durea) !!! Cea mai buna solutie la nationala noastra ar fi fost Jakob Vestergaard sau de ce nu Jan Pytlick actualul selectioner al nationalei Danemarce !!!

cipinho79
cipinho79  •  09 Decembrie 2015, 13:43
Postat de suporter_valcean pe 09 Decembrie 2015, 12:47

Avea Ghita Tadici niste sfaturi tactice, o minunatie!!

n-am zis ca are Tadici multa tactica, sau poate nu stie s-o exprime, dar fetele erau mai motivate, mai unite si apararea nu era asa vraiste ca acum

suporter_valcean
suporter_valcean  •  09 Decembrie 2015, 12:47
Postat de cipinho79 pe 09 Decembrie 2015, 11:52

e adevarat ce zice Tadici, la time-out-uri n-am vazut niciun sfat tactic de la cei 2 antrenori, mai degraba de la Buceschi fiindca pe Ryde nici nu l-am vazut sa deschida gura. Am impresia ca fetele nu inteleg nimic si au aceeasi meteahna, criza de idei in atac pozitional, Nechita vine din margine in centru in ideea de a incrucisa dar nu iese niciodata nimic, Neagu singura nu poate face mare lucru. In plus apararea nu mai e la fel de agresiva cum a fost pe vremea lui Tadici cand se castigau meciuri cu apararea

Avea Ghita Tadici niste sfaturi tactice, o minunatie!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează