SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL MASCULIN

Toate rezultatele primei etape din Liga Națională de handbal masculin » Surpriză uriașă la Constanța + Ce au făcut Dinamo și Steaua

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 21:05

Două surprize uriașe au avut loc în prima etapă a Ligii Naționale masculine, care a debutat sâmbătă.

Recent câștigătoarea Supercupei României, HC Dobrogea Sud Constanța, a fost surclasată pe teren propriu de CSU Suceava, 29-23! Echipa moldoveană a condus de la un capăt la altul, iar gazdele nu au fost capabile să revină.

Antrenorul francez Christian Gaudin, care a preluat Constanța în această vară, a fost surclasat de Adrian Chiruț, care a dejucat excelent jocul gazdelor. Suceava și-a surprins adversara mai ales prin jocul cu pivotul, acolo unde a excelat Gabriel Burlacu, autor a 10 goluri!

Ieri, a fost detonată a doua bombă. CSM București a pierdut la Vaslui, 26-30! Scorul e cu atât mai surprinzător cu cât, cele două echipe au jucat acum o săptămână, la "Cupa Bucureștiului". "Tigrii" au învins atunci cu 30-25! A fost, probabil, doar o capcană întinsă de trupa lui Sandu Iacob care ieri, într-un joc oficial, a jucat cu totul altceva. Vedetele CSM-ului, echipa cu cel mai mare buget din Liga Națională, au fost de nerecunoscut.

Minaur Baia Mare a revenit cu o victorie în prima ligă, maramureșenii trecând cu 32-29 de cealaltă nou-promovată, Politehnica Iași. Thriller în meciul de la Călărași! Politehnica Timișoara a condus cu 15-11 la pauză, dar bănățenii au avut și 8 goluri pe tabelă. Echipa lui Adi Petrea a revenit însă și cu 2 secunde înainte de final a marcat golul victoriei prin iranianul Nosrati.

Steaua a început și ea campionatul excelent. Echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă s-a impus la Turda, 22-21, un teren pe care se câștigă foarte greu.

În rest, Dinamo și HC Odorhei au obținut victorii normale. Campioana s-a impus detașat la Făgăraș, 32-23, iar HC Odorhei a trecut cu 25-23 de CSM Focșani.

Rezultate prima etapă

HC Dobrogea Sud-CSU Suceva 23-29 (9-15)
Potaissa Turda-Steaua București 21-22 (9-10)
CSM Făgăraș-Dinamo București 23-32 (10-10)
Dunărea Călărași-Poli Timișoara 24-23 (11-15)
Minaur Baia Mare-Politehnica Iași 32-29 (18-18)
HC Vaslui-CSM București 30-26 (16-12)
HC Odorhei-CSM Făgăraș 25-23 (11-9)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează