SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPELE EUROPENE

Tomis Constanţa s-a calificat în optimile Cupei Cupelor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Tomis Constanţa s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale Cupei Cupelor, după ce a învins, pe teren propriu, formaţia portugheză Madeira Andebol SAD, cu scorul de 24-18 (14-8).

În tur, echipa antrenată de Ion Crăciun a remizat, 27-27, iar cu scorul general de 51-45 a obţinut calificarea în optimile de finală.

Tomis Constanţa îşi va afla adversara din această fază a Cupei Cupelor în 23 noiembrie, la tragerea la sorţi de la Viena. Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, eliminatoriu, în 5-6, respectiv 12-13 februarie 2011.

Dunărea Brăila s-a calificat în optimile de finală ale Cupei EHF după ce au trecut în dublă manşă de campioana Greciei, Ormi Loux Patras, în timp ce "U" Jolidon Cluj s-a oprit în turul trei al aceleiaşi competiţii, fiind eliminată de nemţoaicele de la VfL Oldenburg. Nici HC Zalău nu a reuşit să se califice în optimile de finală ale Cupei EHF, fiind învinse de RK Zajecar (Serbia), în partida retur, cu 30-22, după ce în tur au cîştigat cu 29-25.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează