SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Transferată cu puțin timp în urmă la CSM București, o handbalistă va pleca după doar cinci luni la o formație ungară

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 14:30

Daneza Simone Bohme a fost transferată de CSM București la începutul lunii ianuarie, însă astăzi a semnat o înțelegere cu gruparea ungară Siofok.

Extrema dreapta în vârstă de 25 de ani a semnat o înțelegere valabilă pentru doi ani cu Siofok, după ce inițial a fost transferată de gruparea bucureșteană pentru a o înlocui pe Cristina Vărzaru.

Daneza semnase o înțelegere pentru doar jumătate de sezon cu CSM, cu drept de opțiune pe încă un an. Dar nu a mai intrat în planurile campioanei Europei.

Transferul jucătoarei a fost confirmat de site-ul oficial al maghiarilor, unde a fost publicată și o fotografie cu Bohme, în timp ce aceasta semna contractul.

"Sunt o persoană ambițioasă și pentru mine cea mai importantă victorie este să pun acest subiect în ordine. La Siofok se formează o echipă foarte bună, clubul are planuri mari, iar campionatul Ungariei este unul dintre cele mai puternice din lume", a spus Bohme pentru pagina oficială a lui Siofok.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
427084057626929
Decebalus Scorilo  •  13 Martie 2017, 23:08

Pacat... avea dorinta si atitudine dar era si o sextrema buna... Nu i sa dat sanse sa se afirme... Rosca scotea tot duhul din Carmen Martin pana o introducea in joc pe Bohme... Pacat... Succes si bafta ei la noua echipa...

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Martie 2017, 19:15

aici au fost niste bani pierduti..si cineva tb sa plateasca,daneza nici nu a fost folosita pt a se i se dea o sansa,...si a cautat alta echipa unde poate juca

raul4steaua
raul4steaua  •  13 Martie 2017, 16:34

Pai daca ai semnat deja un pre-contract cu o echipa, cum poti sa semnezi cu alta?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează