SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CHALLANGE

Turda caută un loc în finala Cupei Challenge! Potaissa joacă mâine prima manșă din semifinale, în Islanda

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 17:55

Potaissa Turda a ajuns după 18 ore în Islanda, la Reykjavik, acolo unde mâine va susține prima manșă a semifinalelor Cupei Challenge.

Potaissa Turda este a cincea echipă din România care poate ajunge într-o finală a Challenge Cup, a treia competiție ca valoare în handbalul european.

După Steaua, UCM Reșița, CSU Suceava și HC Odorhei, formația ardeleană visează să joace cu trofeul pe masă la a doua ei participare în Europa.

Turdenii au ajuns în Islanda după un drum de 18 ore, unul care a secătuit cu mult bugetul clubului. Mâine, la ora 21:00, ora României, Cântec, Pavel și compania se vor bate cu islandezii pentru a-și facilita drumul spre marea finală, returul fiind programat la Turda, pe 30 aprilie.

Antrenorul Horațiu Gal are însă și probleme de efectiv, Nenad Savici, Ionuț Rotaru și Alexandru Laslo rămânând acasă.

"Întâlnim o echipă foarte bună, care joacă un handbal în mare viteză, având jucători extrem de tehnici, robuști, cu o apărare foarte mobilă și agresivă.

Handbalul islandez oferă pe bandă rulantă jucători și antrenori celor mai mari cluburi din lume", a declarat Flavius Sâsâeac, președintele Potaissei, pentru site-ul TurdaNews.

Fanii Potaissei pot urmări live video meciul din Islanda pe site-ul citat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează