SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP - MASCULIN

Turda speră la un miracol în Challenge Cup » Meci decisiv contra islandezilor de la Valur Reykjavik

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 15:30

Potaissa Turda va juca azi, de la ora 18:00, pe teren propriu, returul semifinalei din Challenge Cup, contra islandezilor de la Valur Reykjavik.

Învinși în tur cu 30-22, elevii lui Horațiu Gal vor forța să întoarcă rezultatul, chiar dacă știu că au o misiune aproape imposibilă.

"Vom demonstra că împreună, jucătorii, antrenorii, stafful echipei, avem puterea de a răsturna rezultatul din meciul tur și vom forța accederea istorică pentru orașul nostru într-o finală de cupă europeană.

Duminică, islandezii vor afla că și în inima Transilvaniei se pot găsi vulcani activi în plină erupție", a declarat Flavius Sâsâeac, președintele Potaissei.

Meciul se poate urmări live pe portalul turdanews.net.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează