SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

ULTIMĂ ORĂ! UPDATE CSM București a rămas fără antrenor » Rezultatele slabe i-au fost fatale lui Helle Thomsen! » Primele declarații ale danezei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 21:55

Rezultatele slabe ale lui CSM București din ultima vreme nu au rămas fără repercusiuni, antrenoarea Helle Thomsen fiind demisă în această seară. Aceasta a confirmat plecarea de la CSM în presa natală. 

update 22:33

Helle Thomsen a confirmat în presa din Danemarca că nu mai este antrenoarea CSM-ului: 

"Da, așa e. Știam deja că voi fi demisă înaintea meciului de azi din campionat (n.r - câștigat de CSM în fața lui CSM Bistrița, 30-23). Știam că există un astfel de paragraf în contract, așa că demisia nu a venit ca un șoc. Am pierdut anumite meciuri în Liga Campionilor și nu am jucat prea bine în toate meciurile.

Clubul a vrut să facă o schimbare înaintea meciului din sferturile Ligii, așa că accept asta", a declarat Helle Thomsen, în presa daneză. 

Știrea inițială

TV Telekom Sport anunță că antrenoarea daneză Helle Thomsen a fost demisă în această seară de pe banca "tigroaicelor".

Posibilul înlocuitor al lui Thomsen este chiar Per Johansson, cel pe care antrenoarea daneză în înlocuise la începutul sezonului.

CSM București trece printr-o formă extrem de slabă în ultima vreme. Din lider incontestabil, CSM a terminat grupa din Liga Campionilor pe locul 3, astfel că va avea un meci dificil în sferturile Ligii, când se va duela cu Metz. 

În plus, echipa nu a strălucit nici în campionat, suferind recent o înfrângere total surprinzătoare cu SCM Craiova, echipă cu buget și jucătoare net inferioare față de cele ale CSM-ului. 

Vom reveni cu amănunte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ceaiuri
ceaiuri  •  17 Martie 2018, 16:12

mai bine mai tarziu decat niciodata...(tb demisa mult mai demult...acum exista posibilitatea unui antrenor roman...demis de putin timp sau strain...dar pana cunoaste echipa ..vine primul meci)pb ca odata cu ea tb demis si din cei ce pastoresc clubul..doar nu a adus-o..firea

sibelius
sibelius  •  17 Martie 2018, 09:05
Postat de dantex77 pe 17 Martie 2018, 08:32

mai important decat schimbarea atrenorului este gasirea variantei coordonatorului. Lekic este pe final de cariera. daca de Stine Oftedal nu ne putem lipi, transferul viitorului nr.1 al handbalului mondial , Daria Dmitrieva, ar trebui sa fie o prioritate.

O trece doamna Gabi pe lista de achizitii a primariei imediat.

ray51
ray51  •  17 Martie 2018, 09:03

Foarte importanta este reactia jucatoarelor! Cum vad ele aceasta schimbare? Dreapta, utila, confuza, un moft...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează