SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Vâlcea bate la Cisnădie și obține a 9-a victorie în ultimele 10 etape! Scandal într-un alt meci din campionatul național: "F... gura m... să-ți f...!"

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 21:43

HCM RM. Vâlcea și-a adjudecat derbyul rundei trecând de Măgura Cisnădie în deplasare cu 21-18. Oltencele au revenit după ce au fost conduse și cu 5 goluri!

Măgura Cisnădie-HCM Rm. Vâlcea, meciul pentru locul 2 în Liga Națională, s-a disputat sâmbătă seară, în Ardeal. Și gazdele au început cum nu se poate mai bine meciul.

Internaționalele braziliene Deonise Fachinelo și Mariana Costa, dar și veterana Ada Moldovan au dus Măgura la un avantaj confortabil pe tabelă: 9-4 (minutul 23). Oaspetele au revenit însă în joc, marcând de patru ori consecutiv până la pauză: 9-8!

Echipa pregătită de Aurelian Roșca a ieșit mai motivată de la cabine. Portarul austriac Petra Blazek a făcut minuni între buturi, iar responsabilele cu golurile au fost ucrainianca Irina Glibko și spaniola Marta Lopez. Vâlcea era sigură de victorie deja în ultimele minute, desprinzându-se la patru goluri avans. S-a terminat 21-18, iar oltencele rămân pe locul 2 în clasament.

După ce începuse campionatul cu două înfrângeri, în ultimele 10 etape, HCM Rm. Vâlcea a fost învinsă doar de CSM București, trecându-și în cont 9 victorii! Cisnădie rămâne pe 4, dar mai are doar un punct avans în fața Bistriței.

Slatina și Clujul complică lupta

Rezultate surprinzătoare în etapa a 12-a din Liga Națională feminină. CSM Slatina a reușit, duminică, la Roman, prima victorie în Liga Națională, trecând în deplasare de formația moldoveană, 30-27! Pentru formația moldoveană lucrurile se complică, antrenorul Constantin Ștefan având zilele numărate pe banca Romanului, oficialii echipei fiind nemulțumiți că echipa se zbate în coada clasamentului, pe locul 9!

Și U Cluj a învins în deplasare, 27-24 pe HCM Slobozia, iar lupta în subsolul clasamentului s-a complicat serios. Slatina e ultima, cu 5 puncte, devansată de Cluj, Rapid, Slobozia și Danubius Galați 12. Ultimele două clasate vor retrograda direct, iar locurile 11 și 12 vor merge la baraj. 

Eliminat pentru că a înjurat!

Florentin Pera, antrenorul Dunării Brăila, a reușit performanța să vadă cartonaș galben, eliminare de două minute și cartonaș roșu la aceeași fază. În minutul 16 al partidei cu CSM București, disputată sâmbătă, Pera a protestat după ce cuplul de arbitre Stancu și Năstase a acordat o aruncare de la 7 metri pentru campioane. A ajuns până acolo încât să o înjure golănește pe Cristina Năstase.

"F... gura m... să-ți f...!" s-a putut citi pe buzele tehnicianului, care a fost eliminat imediat! CSM București a trecut la pas de Dunărea, 28-17.

Tot în etapa a 12-a, CSM Bistrița a învins la București pe Rapid cu 29-22.

Danubius Galați-HC Zalău se joacă pe 17 ianuarie, iar Corona Brașov-SCM Craiova pe 18 ianuarie.

Clasament după 12 etape
1. CSM București 36p
2. HCM Rm. Vâlcea 27
3. SCM Craiova 23 (11 jocuri)
4. Măgura Cisnădie 22
5. CSM Bistrița 21
6. Corona Brașov 18 (11 jocuri)
7. HC Zalău 16 (11 jocuri)
8. Dunărea Brăila 16
9. CSM Roman 15
10. Danubius Galați 12 (11 jocuri)
11. U Cluj Napoca 11
12. Unirea Slobozia 10
13. Rapid București 9
14. CSM Slatina 5

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
palincarul
palincarul  •  16 Ianuarie 2018, 15:52
Postat de razvyyc pe 15 Ianuarie 2018, 18:48

Al treilea antrenor suspendat dupa un meci jucat contra celor de la CSM Bucuresti in aceasta editie de campionat. Diferenta dintre CSM Bucuresti si restul echipelor din Romania este enorma, care-i motivul pentru care echipa asta este atat de protejata? Mai nou, nimeni nu are voie sa puna mana pe "printesele" lui Gabi Szabo.

:))))))))))))) iar ai aparut? Iti raspund eu la intrebare, ca vad ca altcineva oricum nu te baga in seama: ca sa intrebe bolovanii ca tine si sa moara de ciuda, de aia e protejata echipa asta. In rest, in 26 ianuarie, ora 20:30, deschide televizorul pe di/gi sau tele/kom pentru a admira si tu spectacol european, ca de Mioveni, Resita si Oradea cred ca esti satul :))))))))))))))

jimmy_cliff
jimmy_cliff  •  15 Ianuarie 2018, 19:50

*** f..*** cineva si sa zicem ca esti arbitru....cum sanctionezi iesirea acestuia? Nu mai baga la comun cele trei cazuri. Sau daca preferi sa fii injurat de asa maniera atunci mea culpa...poti baga la comun cele trei cazuri in aceasta eventualitate. Cat priveste pe tanti gabi atleta....pacat de cariera ei sportiva. Asta e.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razvyyc
razvyyc  •  15 Ianuarie 2018, 18:48

Al treilea antrenor suspendat dupa un meci jucat contra celor de la CSM Bucuresti in aceasta editie de campionat. Diferenta dintre CSM Bucuresti si restul echipelor din Romania este enorma, care-i motivul pentru care echipa asta este atat de protejata? Mai nou, nimeni nu are voie sa puna mana pe "printesele" lui Gabi Szabo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează