SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL FEMININ

Vâlcea e pe val! A obținut a patra victorie consecutivă după un meci dominat categoric cu Universitatea Cluj

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 20:11

După ce a pierdut în primele două etape, HCM Râmnicu Vâlcea, formația pregătită de Aurelian Roșca a adunat 12 puncte și a urcat pe locul 3 în clasament. 

HCM Rm. Vâlcea a obținut azi, la Cluj-Napoca, a patra victorie consecutivă în Liga Națională, trecând de Universitatea cu 32-27. Echipa pregătită de Aurelian Roșca a dominat disputa de la un capăt la altul, neavând emoții pentru adjudecarea celor trei puncte.

Portarul croat Marina Razum, interul ucrainean Irina Glibko și extrema spaniolă Marta Lopez au fost cele mai bune jucătoare ale Vâlcii. De partea cealaltă, doar Mihaela Ani-Senocico, care s-a întors la Cluj după două sezoane petrecute la Vâlcea, le-a pus cât de cât probleme portarilor olteni.

Seria favorabilă a oltencelor se va opri însă, fără doar și poate, după 4 victorii, atât timp cît duminică, într-un meci din etapa a 8-a, HCM va juca la București cu campioana CSM.

U Cluj Napoca rămâne cu o singură victorie în 6 etape și ocupă locul 12. z

U Cluj Napoca 27
Senocico 9, Tămaș 4, Berbece 4, Lazăr 3, Vălean 3, Chintoan 2, Petruș 1, Boian 1. Antrenor: Alin Bondar

HCM Rm. Vâlcea 32
Lopez 6, Glibko 6, Gavrilă 5, Florică 3, Adespii 3, Mitrache 3, Krnici 2, Băcăoanu 1, Craiu 1, Vuckcevici 1, Tănăsie 1.
Antrenor: Aurelian Roșca

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează