SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - GYOR

Vedetele lui CSM București sunt entuziasmate de publicul bucureștean + O susțin pe Halep: "Ne vom uita la meciul Simonei"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 22:03

Jucătoarele de la CSM București au vorbit după victoria obținută de CSM București, scor 28-22, în fața celor de la Gyor.

 "E prima victorie acasă cu Gyor, suntem foarte bucuroase. Am condus meciul de la un capăt la altul. Avem multe jucătoare bune și șanse foarte mari la câștigarea trofeului.

Am obținut o victorie mare astăzi și în același timp meritată. Apărarea e cheia fiecărui meci, asta vorbim la antrenamente. Azi apărarea a fost la înălțime și ne bucurăm pentru asta.

Vreau să le mulțumesc oamenilor care au fost azi în tribună. Cu o asemenea atmosferă și cu un asemenea public putem câștiga oricând acasă.

Ne vom uita la meciul Simonei, îi ținem pumnii și sperăm să câștige un turneu de Grand Slam", a declarat Cristina Neagu la TV Telekom Sport. 

"Am avut un public minunat"

"Am avut foarte mari emoții. Am început slab, probabil din cauza presiunii. Dorinta și ambiția și-au spus cuvântul. Nu mă bucur că a lipsit Amorim. Au un lot extrem de valoros. Diferența s-a făcut în apărare.

Am avut un public minunat. Aș vrea să fie așa la fiecare meci. Vreau să avem mai mult curaj și să jucăm așa mereu", a declarat Oana Manea la TV Digi Sport. 

AntrenOARE încântatĂ

"A fost un meci greu. L-am pregătit cu foarte mult timp înainte, știam că va fi foarte greu. Jucătoarele au evoluat bine. Am avut și multă șansă. Totul a mers bine pentru noi azi. Am fost foarte bune și în apărare.

Sala a fost fantastică. A fost o atmosferă extraordinară și vreau să le mulțumesc fanilor", a declarat antrenoarea lui CSM, Helle Thomsen, la TV Telekom Sport.

Kurtovic, EROINA meciului

"Am mâncat somon și am dormit foarte mult. Asta a fost cheia succesului :) Ne-am plimbat, ne-am antrenat foarte bine în această săptămână. Este un sentiment extraordinar. Trebuie să o luăm pas cu pas, meci cu meci. Dacă jucăm așa, cred că ajungem departe", a declarat Amanda Kurtovic la finalul partidei, pentru TV Digi Sport.

"Ador să joc aici. Poți simți publicul pe tot parcursul meciului. Cred că am jucat foarte bine. Este un vis. Ar fi minunat să câștigăm din nou competiția"
Isabella Gullden, CSM București

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
palincarul
palincarul  •  27 Ianuarie 2018, 14:26
Postat de catalynn2 pe 27 Ianuarie 2018, 00:04

Numai in pielea lu tihi sa nu fi zilele astea! Auzi la astea: dupa ce i-au umilit unguroaicele omului mai tin si cu Halep! Asa ceva?!

:))))) sau a lui razvyyc degenfeld spoiala :)))))))))))))

tihi
tihi  •  27 Ianuarie 2018, 09:02
Postat de catalynn2 pe 27 Ianuarie 2018, 00:04

Numai in pielea lu tihi sa nu fi zilele astea! Auzi la astea: dupa ce i-au umilit unguroaicele omului mai tin si cu Halep! Asa ceva?!

Care este problema ta? Eu nu sint extraterestru,si rcunosc,ca CSM a fost mai buna ca Győr in acest meci.Doar eu am si explicatii acceptabile: ETO a jucat cu o jumatate de echipa din cauza accidentarilor.Daca cunosti echipa,trebuia sa observi ca au lipsit 4 jucatoare de baza din echipa.Astfel nu poti rezista in deplasare in CL.Deci,eu nu sufar de loc.In sport castiga cel mai bun.Acum a fost echipa mai buna CSM,deci victoria este absolut meritata,deci nu exista nici un deranj.Nu sufar,ca nu am echipe de suflet,mie imi place sportul in general,am facut si eu sport de performanta,inteleg fenomanul altfel ca tine.Eu am explicatii reale si nu influentate de ambitii nationaliste,de preferinte sau unilaterale.

tihi
tihi  •  27 Ianuarie 2018, 08:54

CSM a profitat doar de lispa unor jucatoare de baza la Győr .Practic jumatatea echipei de baza a lipsit:Althaus,Oftedal,Amorim,astfel jocul lui ETO a fost complect dereglat.Si cei care au fost prezenti,Tomori si Görbicz,au jucat semirecuperati.Deci,nu trageti concluzii gresite.Győr va recupera in mers,si acasa si in deplasare va arata clasa.Este cea mai buna echipa a Europei,indiferent ca recunoasteti sau nu !!Si inca ceva:in Ungaria este cel mai performant si greu campionat,si nu este de mirare ca accidentarile sint dese.CSM,nu are nici un adversar in tara , face doar jocuri de antrenament.Rezultatul se va vedea in meciurile internationale din deplasare!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează