SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - KADETTEN SCHAFFHAUSEN 29-28

Verdictul medicilor după accidentarea groaznică a lui Sajin din meciul cu Kadetten

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 11:26

Lovit la tâmplă în minutul 43 al partidei cu Kadetten Schaffhausen, 29-28, dinamovistul Milan Sajin a fost externat din spital, dar are repaus 7 zile de la medici.

Dinamo a câștigat dramatic miercuri seara partida cu Kadetten Schaffhausen, campioana Elveției, 29-28. Golul victoriei a fost marcat de iranianul Sajad Esteki la ultima fază, direct din aruncare de la 9 metri!

Dinamoviștii au evut emoții însă, mai devreme, în minutul 43, când uriașul Milan Sajin (1,97 metri) a rămas întins pe suprafața de joc după ce a primit o lovitură în zona tâmplei.

Gâtul i-a fost imobilizat, a fost scos cu targa de pe teren și dus de urgență la spital, unde a fost internat. Trecuse bine de miezul nopții când doctorii au decis să-l externeze. În tot acest timp el a fost monitorizat de un doctor. Nu și-a pierdut conștiența și i s-a dat drumul acasă.

"Milan Sajin se afă în afara oricărui pericol. Diagnosticul doctorilor a fost de traumatism cranio-cerebral fără pierdere de conștiență. A rămas cu o durere la gât și i s-a recomandat repaus de la efort maximum o săptămână", este comunicatul departamentului de presă al clubului din Ștefan cel Mare.

Astfel, interul stânga nu se va putea antrena și nici nu va putea evolua în derbyul campionatului, meciul de la Constanța din 1 octombrie, între HC Dobrogea Sud și Dinamo. 

Vezi și: Dinamo, la prima victorie în grupele Ligii în acest sezon! Au marcat golul câștigător la ultima aruncare

Clipe de spaimă pentru dinamoviști la meciul de handbal » Un jucător al "câinilor" a fost transportat de urgență la spital

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează