SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Veste de ultimă oră! Ryde continuă la naţionala de handbal » Ce salariu va avea

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 17:55

Suedezul Tomas Ryde, care a dus România pe locul 3 în lume la Mondialul din Danemraca, a anunțat pe contul său de Facebook că și-a prelungit angajamentul cu FRH.

Suedezul Tomas Ryde nu mai avea contract cu Federația Română de Handbal după 31 decembrie 2015. S-a tot speculat că, după medalia cîștigată în Danemarca, nordicul nu va continua la cîrma reprezentativei feminine a României, urmînd să se ocupe doar de afacerile sale din Suedia.

Pe contul său de Facebook, Ryde a anunțat însă că va continua. "Sînt fericit să vă anunț. Voi continua cu FRH la naționala feminină. Sper să putem face lucruri grozave împreună în 2016", a scris tehnicianul.

Antrenorul suedez va cîştiga 6.000 de euro pe lună după ce şi-a prelungit contractul.

Obiectiv, calificarea la Olimpiadă

Președintele FRH, Alexandru Dedu, a confirmat că Tomas Ryde a semnat un nou contract, valabil pînă la finalul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, practic pînă pe 31 august 2016. "Inițial, noi i-am propus lui Tomas la primul contract să-l semnăm pînă după Jocurile Olimpice, cu clauze clare la Campionatul Mondial și Jocurile Olimpice. El a vrut însă așa. Nu a cerut alte clauze speciale, bani mai mulți. A fost o negociere simplă, ne-am înțeles imediat", a dezvăluit Dedu.

Ryde are drept obiectiv calificarea la Olimpiada de la Rio. "Avem practic clauze clare, cu prime de obiective, de medalie la Jocurile Olimpice. Sînt primele pe care le dă statul român, nu altele", a subliniat Dedu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haggu
haggu  •  13 Ianuarie 2016, 10:42

Nice!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close