SPORTURI  »  HANDBAL  »  CONTRACT

Vești bune pentru naționala de handbal feminin! Ryde și-a prelungit contractul

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 13:39

Antrenorul suedez al naționalei feminine de handbal, Tomas Ryde, a semnat prelungirea contractului cu Federația, până la finalul anului, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.

Contractul anterior era valabil până la sfârșitul Jocurilor Olimpice, însă medalia de bronz obținută la Campionatul Mondial din Danemarca și calificarea la Jocurile Olimpice l-au convins pe președintele Federației, Alexandru Dedu să-i prelungească înțelegerea lui Ryde.

"Mă bucur că vom continua împreună. Ne-am îndeplinit multe obiective, dar mai important e că am învăţat multe. Pentru că în momentul în care înveţi cum să lucrezi într-o ţară străină, cu alţi oameni, şi ce s-a întâmplat cu viaţa mea, a familiei mele, e extraordinar", a declarat Ryde conform Digi24.

Tragerea la sorți a grupelor pentru Jocurile Olimpice va avea loc pe 29 aprilie, iar România face parte din ce-a de-a doua urmă valorică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează