SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

Vești proaste din Ungaria » Gabi Perianu s-a accidentat și poate pierde Mondialul!

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 10:45

Cu doar 40 de zile înainte de debutul la Campionatul Mondial din Germania, România poate pierde una dintre jucătoarele de bază! Gabriela Perianu, interul stânga de la Siofok, s-a accidentat grav în meciul susținut de echipa sa, joi seara, în deplasarea de la Dunajvaros. 

Românca a fost pe teren doar 7 minute, accidentându-se destul de grav la genunchiul drept. Ea urmează să facă o serie de investigații medicale în urma cărora va afla exact diagnosticul. "Sper să nu fie ceva grav. Am aflat de accidentarea ei, urma să facă un RMN", a declarat Horațiu Pașca, antrenorul secund al "naționalei".

Siofok a câștigat clar disputa cu Dunaferr SE, 32-26, și coechipierele i-au dedicat victoria Gabrielei Perianu. Excelentă evoluția în poarta câștigătoarelor a Denisei Dedu, portarul primei reprezentative. "Seara a fost umbrită de accidentarea Gabrielei. A vrut să facă o depășire și i-a rămas genunchiul înfipt. Din păcate pare grav, nu poate să-l întindă. Sper să nu aibă ruptură de ligamente", a declarat Denisa Dedu.

19 golurimarcase Gabi Perianu pentru Siofok în primele patru etape, fiind unul dintre golgeterii echipei

După 5 etape, Siofok e pe locul 6 în campionatul Ungariei, cu 3 victorii și două înfrângeri.

Gabi Perianu își câștigase deja locul de titular în echipa pregătită de Lars Rasmussen, fratele selecționerului Ungariei, Kim Rasmussen, tehnicianul care în 2016 a câștigat Liga Campionilor cu CSM București.

Campionatul Mondial feminin debutează pe 1 decembrie, în Germania. România face parte din grupa A alături de Franța, Spania, Slovenia, Angola și Paraguay. Debutul pentru Neagu și compania va fi pe 2 decembrie, contra formației cotată cu ultima șansă la calificare, Paraguay. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează