Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

Antrenorul echipei naţionale Victor Piţurcă, dar şi jucătorii primei reprezentative, sînt alături de familia lui Marian Cozma, precum şi de întreaga lume a handbalului. Lui Bogdan Lobonţ, portatul echipei naţionale, dar şi al lui Dinamo i-a fost greu să comenteze dispariţia lui Marian.

"Este o veste tristă pentru toţi românii, nu ştiu, mi-e greu să spun ceva. Orice părinte care îşi pierde fiul are o gaură imensă în suflet, e păcat pentru ce s-a întîmplat. Ne pare rău ce s-a întîmplat, dar mai multe....., e greu", a spus Lobby.

Colegul său Gabriel Tamaş a comentat şi el decesul handbalistului Marian Cozma. "Nu mi-a venit să cred, sincer să fiu. Din ce am citit prin presă, am văzut că a fost confundat. Nu ştiu ce să cred. Îmi pare rău, foarte rău. Mi-e foarte greu să vorbesc....",a precizat Tamaş.

Selecţionerul naţionalei, Victor Piţurcă a adăugat: "Asta e o tragedie! Din păcate este vorba de un sportiv român, chiar dacă ar fi fost şi străin, tot o tragedie era. Asta e viaţa, din păcate! Din păcate momentul şi momentele care se derulează duc la astfel de tragedii. Şi eu dau sfaturi jucătorilor, am şi eu copii, care mai frecventează discotecile".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”