SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE - FLEURY 31-28

Victoria care menţine speranţa celor de la HCM Baia Mare » Româncele s-au impus în faţa handbalistelor de la Fleury, scor 31-28

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 19:27

HCM Baia Mare a cîștigat pe teren propriu în a doua faza a grupelor Ligii Campionilor contra lui Fleury, scor 31 - 28 (13 – 15). Cea mai bună marcatoarea a fost Allison Pineau cu 9 goluri.

Fleury s-a distanțat și la 5 goluri în prima repriză, însă băimărencele au revenit. Franțuzoaicele mai aveau doar 2 goluri la pauză.

Oaspeții au început mai bine repriza a doua. Franțuzoicele au luat un avans de 4 goluri. Baia Mare a profitat de o dublă eliminare a franțuzoicelor și a preluat conducerea, reuşind să se distanţeze chiar şi la 3 goluri.

HCM și-a păstrat avansul chiar dacă Fleury a scos portarul în ultimele minute, deşi nu aveau vreo eliminată. Paula a avut şi astăzi o prestaţie excelentă şi ne-a adus aminte de paradele din decembrie de la Campionatul Mondial.

Alexandrina Barbosa, fosta jucătoare a Rulmentului, a luat cartonaș roșu în urma eliminărilor multiple.

Cei 3.000 de specatorii au creat din nou o atmosferă superbă. Ei au cîntat imnul României a capella, cum o fac înaintea fiecărui meci de acasă.

Baia Mare ocupă locul 5, reuşind astăzi prima victorie în grupă şi e la două puncte de primul loc care asigură calificarea.

Autor: Adrian Stoica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează