SPORTURI  »  HANDBAL  »  KRIM LJUBLJANA - CSM BUCUREȘTI

Victorie pentru CSM București în ultimul meci tare al anului, în deplasare cu Krim

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 16:58

CSM București a câștigat ultimul meci important al anului în Liga Campionilor, cu Krim Ljubljana, scor 33-30, în deplasare.

 La pauza meciului de azi, CSM avea un avantaj de un gol, scor 17-16.

La un moment dat avantajul s-a mărit considerabil, dar până la urmă CSM a reușit să se impună cu doar 3 goluri avantaj, scor 33-30.

CSM București are 8 puncte în grupa de Champions League în 5 meciuri și e calificată în grupele principale. Următorul meci va fi cu Vistal Gdynia, din Polonia, care nu are nicio victorie în grupă. 

În meciul tur, Krim a pierdut clar, la București, 18-30.

CLASAMENT GRUPA A

csm bucuresti

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
palincarul
palincarul  •  13 Noiembrie 2017, 00:12
Postat de razvyyc pe 12 Noiembrie 2017, 11:50

"lasa-ne"? "n-avem"? Esti.... mai multi? Stai ca m-am prins, suferi de personalitate multipla.

Da, lasa-ne pe noi, suporterii CSM in pace si vezi-ti de minaurul tau, cu promovare manjita si cu o echipa masculina care nu va prinde play-off-ul.

palincarul
palincarul  •  13 Noiembrie 2017, 00:11
Postat de razvyyc pe 12 Noiembrie 2017, 08:45

Uita-te la titlu, pe urma comenteaza la subiect. Si incearca sa mai si gandesti, rumega, nu da drumul ideilor crete cu care te-ai ales din grupul ala de apaudaci facut de Vasiliu pe WhatsApp.

L-am mentionat eu undeva pe Vasiliu? Ala e vai de viata lui, l-am criticat si-l voi critica mereu. Insa ce e de judecat din ce zici tu? Ca Neagu cu Gullden nu se inteleg? Ca trebuia sa le bata pe Krim la +10? Repet, pentru? Ideea e sa arati bine atunci cand conteaza, cand intalnesti adversari de calibrul tau, nu cand joci cu Krim si Valcea. Si si atunci, poti castiga si sa tragi semnale de alarma, sau poti pierde, dar sa castigi anumite lucruri in vederea FF. Insa pe mine ma dispera obsesia ta bolnava fata de CSM, am inteles ca e jaf, ca se sifoneaza banul public, ca e japca, dar despre handbal cand mai vorbim? Si mai ales, cand vorbim lucruri serioase, nu inventiile tale? Hai sa fim putintel mai obiectivi si sa judecam prin februarie-martie, cand se va juca cu Gyor si Rostov. Dar la cat de infhect esti, in cazul unei victorii cu Gyor/Rostov, vei incepe iar cu jaful banului public si cu alte clisee din acestea. Mai mult, n-ai treaba cu Bucurestiul si comentezi, despre mizeria hcm + minaur cand discutam?

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Noiembrie 2017, 12:32

Ce am vazut eu, ca nu imi place sa ii comentez pe altii : 1. Paula este portarul nr 1 , trebuia introdusa mai rapid 2- Daca dadea Kurtovici 2 din 3 -singura pe semicerc- scorul final era mult mai mare 3. Pe aripi CSM o are doar pe Curea, la nivel inalt, Curea e cam singura care face contraatac rapid, se dau putine goluri din extreme. 4. Manea este ca pivot mai buna in atac, dar are probleme de mobilitate in aparare, contracandidata ei pe post, e invers 5. CSM "sta" in Neagu, Gulden si Paula, ( desi mai usor de combatut), restul are mari fluctuatii, cu multe greseli si necoordonari, dar mai este timp ca, echipa sa creasca pina cind va incepe celelalte grupe finale. Va conta cu cine cadem cu Gyor , Rostoc, sau Vardar- echipe foarte bune, cam de acelasi nivel, mrciuri care vor trebui disputate, de un CSM, in forma maxima. 6. Echipa nu este , inca la nivelul investitiilor facute, aici si antrenoarea isi are minusurile ei. Dar CSM imi pare a fi cea mai buna echipa romaneasca de sporturi cu mingea

Vezi toate comentariile (15)
Comentează