SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

VIDEO Cristina Neagu și celelalte „tricolore” au dat tonul petrecerii pe străzile din Japonia: „Din toată inima pentru România”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 17:32

România a învins dramatic Ungaria, 28-27, asigurându-și calificarea în Grupele Principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.  

  • Citește AICI cronica meciului dintre România și Ungaria!
  • România va începe grupa principală duminică, 8 decembrie, împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia, meciul fiind programat de la ora 08:00.
  • „Tricolorele” vor continua marți, 10 decembrie, împotriva Suediei, de la ora 13:30. Grupa se va încheia miercuri, 11 decembrie, contra țării gazdă Japonia, de la ora 11:00. 

Momente superbe au avut loc pe străzile din Japonia imediat după finalul partidei cu maghiarele. Descătușate după victoria magistrală pe care tocmai o reușiseră, Cristina Neagu și celelalte „tricolorele” au cântat în stradă melodia „Din toată inima” aparținând trupei Voltaj.  

  • Sursă video: FRH

E deja o tradiție ca naționala de handbal feminin să fredoneze versurile acestei melodii la competițiile importante, acest lucru petrecându-se și la Europeanul de anul trecut. 

Vezi și: 

ROMÂNIA - UNGARIA 28-27 // VIDEO Jucătorii de la Dinamo și CFR Cluj, în EXTAZ după golul decisiv al Cristinei Neagu: imaginile senzaționale au fost publicate pe Instagram

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
317270529078800
Danny Pedr  •  07 Decembrie 2019, 11:11

Nu am intales!!!!!!! au câștigat ceva??

142355946297354
Santa Vasile  •  07 Decembrie 2019, 10:32

Felicitari fetelor. Nu spun mai mult pentru ca, contextul e complicat. Mult succes in continuare pentru ca noi va respectam neconditionat. Se vede ca voi dati tot ce puteti.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close