SPORTURI  »  HANDBAL  »  SPANIA - FRANŢA 25-25

VIDEO EXCLUSIV Mesaj emoţionat transmis de "româncele" Carmen Martin şi "Sandy" Barbosa: "Vă iubesc la fel de mult pe cât mă iubiţi şi voi" / "Ne vedem în finală"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 23:47

Alexandrina Barbosa, fostul inter al celor de la Rulmentul Braşov şi CSM Râmnicul Vâlcea, şi Carmen Martin, extrema trecută pe la CSM Bucureşti, au ţinut să le mulţumească fanilor români pentru sprijinul acordat în partida terminată la egalitate, scor 25-25 cu Franţa.

  • *Marian Ursescu, specialistul GSP în  handbal feminin, este în  Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României*

Alexandrina  Barbosa: "Felicitări România! Mulţumim pentru galerie. A fost foarte bine, ne-am simţit ca acasă. Baftă pentru meciul următor şi ne vedem în finală".

Carmen Martin: "Suntem foarte mulţumite. Am luptat până la final. Sunt foarte mândră de echipă. Fanii români ne-au susţinut tot meciul. Vreau să le mulţumesc tuturor românilor. Mă iubesc la fel de mult pe cât îi iubesc eu. Au fost minunaţi. Nu mai joc la Bucureşti, dar încă sunt cu sufletul acolo. Le doresc tot binele din lume şi vă mulţumesc".

Citeşte şi: S-a terminat meciul dintre Spania-Franţa! România A CÂŞTIGAT grupa A de la Campionatul Mondial de Handbal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
onduku
onduku  •  08 Decembrie 2017, 03:13

Sandy, trebuie sa te naturalizam cand am avut sansa!

onduku
onduku  •  08 Decembrie 2017, 03:12

Ursescule, tu vorbesti engleza asa? Doamne Dumnezeule, pai daca tu esti specialistul "nespecialistilor", cum vorbesc ceilalti din GSP?

palincarul
palincarul  •  08 Decembrie 2017, 00:46

Ursescule, cu cine ai invatat engleza? Cu razvyc? :)))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close