SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO+FOTO Arbitrii se fac de râs și la handbal: fază antologică la CSM București - Vistal! » Oana Manea: "Mă abțineam să nu râd" + Cum arată grupa principală

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 18:56

Meciul dintre CSM București și gruparea poloneză Vistal Gdynia (34-22), ultimul al bucureștencelor în grupele Ligii, a fost marcat de o greșeală mare de arbitraj în prima parte, când scorul era încă strâns. 

Arbitrele Ana Vranes și Marlis Wenninger au validat un gol fantomă la scorul de 14-13 pentru CSM București, când Oana Manea a trimis o minge pe lângă poartă. Deși polonezele au protestat vehement, cele două arbitre nu au revenit asupra deciziei, iar reușita a rămas în contul bucureștencelor.


Foto: Captură TV Telekom Sport

VIDEO cu golul fantomă din meciul CSM București - Vistal Gdynia

La finalul meciului, Oana Manea a povestit că s-a abținut cu greu să nu râdă la faza respectivă.

"Mă abţineam să nu râd la acea fază pentru că ştiam că nu a fost gol", a spus Oana Manea pentru TV Telekom Sport.

Grupă de foc în următoarea fază

După ce a câștigat grupa preliminară din care au mai făcut parte Krim Ljubljana, FHK Nyk și Vistal, CSM București și-a aflat adversarele din următoarea fază a competiției. 

CSM București va juca în Grupa 1, din care vor face parte unguroaicele de la Gyor, rusoaicele de la Rostov Don și danezele de la Midtjylland. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
palincarul
palincarul  •  19 Noiembrie 2017, 23:37
Postat de Mike Vandal pe 19 Noiembrie 2017, 21:36

Daca nu faceai parte din *** *** numita Romani poate atrageai atentia arbitrilor asupra faptului si le-ai fi sugerat sa nu valideze golul.Dar fiind Romanca asta te indreptateste sa te amuzi pe seama altora care sunt furati ,poate dintr-o simpla greseala ,de ce m-ar surprinde cand faci parte ***?Mi-e greata de mai toti Romanii cu rare exceptii.

Ungure, ciocul mic, niciodata nu veti putea voi sa vorbiti despre civilizatie, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

palincarul
palincarul  •  19 Noiembrie 2017, 23:36

Ungure, tu vorbesti despre civilizatie? Ai vazut cumva meciul de la Debrecen? Ba macar taci din gura, ca si asa sunteti rusinea Europei!

adyy25
adyy25  •  19 Noiembrie 2017, 23:41

Deci portarita i-a aratat mingea ca era in spatele portii, iar arbitra ce arata? Ca e plasa sparta? Pai si a lasat-o asa? Cat despre Manea, eu nu-i reprosez nimic. Cati jucatori din cei care primesc ceva nemeritat refuza? Fie un aut, un fault, un corner, un penalty, un gol? Plus ca era un oficial al csm-ului care se implicase in discutia de dupa si bineinteles ca isi dorea validarea golului. Cum era sa vina Manea, sa ne arate ca e mai catolica decat papa si sa le lumineze pe arbitre si observatoare? Asa, poetic, in curtea scolii, asa imi invat si eu copilul sa fie. Dar intr-o competitie, cand e un joc de echipa si iti poti dezavantaja intreaga echipa, cand poate ca de atatea ori adversarele au primit decizii de arbitraj nemeritate, parca, te abtii. E datoria arbitrelor sa vada. Pe Hategan de ce nu l-au ajutat jucatorii elvetieni? Ori ei erau toti cu mainile pe sus. Si exemplele sunt nenunarate, sunt nelipsite la vreun meci (de echipa). La un meci de tenis de exemplu, e altceva......

Vezi toate comentariile (13)
Comentează