SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

VIDEO+FOTO Distracție și zâmbete » Dialog relaxat cu fetele de la CSM București despre porecle, mâncăruri preferate și dansuri

FOTO: Cristi Preda +18   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 11 mai 2018 18:00

În Hosok Tere (n.r. Piața Eroilor) din Budapesta, Federația Europeană de Handbal a programat azi întâlnirea jucătoarelor cu jurnaliștii, dar și cu fanii. Câte 7-8 handbaliste de la fiecare echipă au venit în fața presei, urmând să meargă apoi la o sesiune de autografe și fotografii cu fanii.

  • CSM București va juca sâmbătă în semifinale, de la ora 16:15, împotriva lui Gyor
  • În cealaltă semifinală se întâlnesc Vardar și Rostov, tot sâmbătă, de la ora 19:00

Gyor a deschis balul

Gyorul, echipă gazdă practic, a fost prima pe listă, antrenorul Ambros Martin aducând în fața jurnaliștilor un 7 redutabil, cu Kari Grimsbo, Anita Gorbicz, Stine Oftedal, Eduarda Amorim, Nycke Groot, Szidonia Puhalak și Bodi Bernadett.

"Îmi doresc să plec de la Gyor cu al patrulea trofeu de Liga Campionilor", a spus Ambros Martin, tehnicianul care va părăsi cel mai probabil campioana Ungariei, pentru Rostov (Rusia).

Anita Gorbicz, jucătoarea care a înscris în cariera sa 910 goluri în Liga Campionilor, se gândește și ea la o nouă "coroană". Cea mai bună jucătoare din lume în 2005 ar putea juca anul acesta a 7-a finală din carieră.

De la declarații, unguroaicele au ajuns pe terenul de handbal amenajat în imediata apropiere. Dar nu pentru a juca, ci pentru poze, autografe și o repriză de dans. Cea mai experimentată pe ringul de dans s-a dovedit a fi Eduarda Amorim, brazilianca obișnuită cu ritmurile de samba.

"Dragostea din tei"

Când Gyorul a ieșit din scenă, au intrat imediat protagonistele de la CSM București. Cristina Neagu, Amanda Kurtovic, Oana Manea, Iulia Curea, Paula Ungureanu, Nathalie Hagman, Isabelle Gullden. A fost un test de întrebări haioase din partea organizatorilor, la care "tigroaicele" s-au amuzat. 

"Spuneți-ne porecla voastră, cum vă strigau apropiații în copilărie!" au fost chestionate acestea.

"Prințesa", a răspuns prima norvegianca Amanda Kurtovic. "Juli" e Iulia Curea, "Cris" e Neagu, "Andreea" e Oana Manea.

Când au fost întrebate ce mâncăruri preferă, româncele nu au stat pe gânduri: "Sarmalele" e răspunsul Cristinei Neagu, "Piftia", spune Iulia Curea.

A urmat apoi proba de foc, dans sau karaoke! Desemnată de fete să danseze, Isabelle Gullden a smuls ropote de aplauze. Apoi, bucureștencele au avut de ales un cântec pe care să-l interpreteze. S-au orientat repede la "Dragostea din tei", a celor de la O-Zone, și toți fanii au fost extrem de fericiți.

Apă, apă și vodcă

După ora petrecută la Media Call, au intrat pe scenă rusoaicele de la Rostov Don. Ana Viahireva, Alexandrina Barbosa, Nadia Petrova, Katarina Bulatovici, Siraba Dembele, Iulia Managarova și Mayssa Pessoa. Dialog între prezentatoarea evenimentului și Ana Viahireva, MVP-ul Jocurilor Olimpice de la Rio:

- Ana, apă sau vin?
- Apă!

- Apă sau bere?
- Apă!

- Ana, apă sau votcă?
- Upss, aici m-ai prins, trebuie să mă mai gândesc! :)

Iulia Managarova, fosta extremă a Oltchimului, a primit cele mai multe aplauze la dans.

Vardar a ratat spectacolul

Ultimele pe scenă ar fi trebuit să fie macedonencele de la Vardar. Andrea Lekici, Dragana Cvijici, Jovanka Radulovici, Amandine Leynaud și Andrea Klikovac nu au avut însă parte decât de sesiunea de interviuri. La Budapesta a început ploaia și fanii s-au adăpostit repede, dându-și întâlnire cu jucătoarele sâmbătă și duminică, în "Laszlo Papp Arena" din Budapesta, la meciurile din Final Four-ul Ligii Campionilor.

Vezi și: UPDATE // VIDEO + FOTO de la Budapesta » Imagini SAVUROASE cu Cristina Neagu și Bella Gullden în rolurile principale :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează