SPORTURI  »  HANDBAL  »  MĂGURA CISNĂDIE-GRAN CANARIA 22-18

VIDEO Măgura Cisnădie s-a calificat în grupele Cupei EHF, dar a trăit periculos finalul

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 21:06

Sibiencele de la Măgura Cisnădie au condus cu 7 goluri diferență în minutul 53, dar au trăit periculos în ultimele minute cu Rocasa Gran Canaria. S-au calificat în grupele Cupei EHF datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

Măgura Cisnădie este din nou cel mai mic oraș care are echipă în grupele Cupei EHF, la feminin. Sibiencele au reușit azi a doua calificare consecutivă în grupe, după ce au reușit un rezultat remarcabil: au eliminat campioana Spaniei. 

Elena Voicu, portarul Măgurii, a fost eroina meciului, având 13 parade spectaculoase pe parcursul partidei, și un procentaj de 45%! La 38 de ani, Mihaela Ani Senocico a marcat din nou 10 goluri pentru Cisnădie, și 21 în total în dubla cu ibericele. 

Măgura a condus ostilitățile, își asigurase calificarea încă de la pauză când conducea cu 11-17. În partea a doua, sibiencele s-au desprins la 8 goluri și au avut 7 lungimi pe final în minutul 53. Numai că, Silvia Navarro, goalkeeperul Spaniei, a închis poarta și a dat multe emoții celor de la Cisnădie.  

Rocasa Gran Canaria a venit la 22-18 și a avut în ultimul minut atacul pentru a obține calificarea. Româncele s-au apărat însă eroic, au reușit să nu primească gol și au ținut de minge până la final.  

E a doua calificare consecutivă în grupele Cupei EHF pentru Măgura care își va afla joi, 21 noiembrie, adversarele în urma tragerii la sorți de la Viena.

Măgura 22 
Senocico 10, Moldovan 3, Panici 2, Tănăsie 4, Ujkici 2, M. Predoi 1. Antrenor: Alexandru Weber 

Rocasa Gran Canaria 18 
Lusson 10, Trojaola 5, Valdivia 4, Mendez 3, Gutkowska 2, Rodriguez 2, Tanaskovici 2. Antrenor: Roberto Santana 

„Pentru un club ca al nostru, născut în 2014, este cea mai mare realizare că suntem în ultimele 16 echipe din EHF. Pe finala am avut emoții, am ratat patru situații de unu la unu și le-am permis să vină peste noi. Dar calificarea este și mai frumoasă. La ultimul tim-out le-am spus că patru goluri ne sunt suficiente și am reușit să ținem de minge. E o realizare extraordinară pentru Cisnădie" 
Alexandru Weber, antrenor Măgura

Vezi și:

Mădălina Zamfirescu, contestată pentru locul în lotul României la Mondiale, a impresionat în Liga Campionilor: „Gândurile sunt acum la Japonia!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1037235313056897
Mihai Grandori  •  18 Noiembrie 2019, 17:30
Postat de sibman pe 18 Noiembrie 2019, 12:43

Ce nume de parvenit.

Adevarul supara ? Atat ai avut de spus ? Mie imi place handbalul s sunt Fan al oricarei echipe romanesti angrenata intr-o cupa europeana ,sunt din Constanta , spectator neutru dar cu toata sinceritatea imi repugna stilul de joc al Magurei echipa cu buget frumusel demn de incurajarea tinerelor talente romanesti 111

sibman
sibman  •  18 Noiembrie 2019, 12:43
Postat de Mihai Grandori pe 18 Noiembrie 2019, 11:52

Ce echipa antipatica si tupeista , traieste din ultimele *** ale unor babe ajunse la menopauza gen Moldovan , Gatzel , Senocico dar cu pretentii de Primadone !!! N-au un inter serios dar vor sa cucereasca Europa !!!

Ce nume de parvenit.

1037235313056897
Mihai Grandori  •  18 Noiembrie 2019, 11:52

Ce echipa antipatica si tupeista , traieste din ultimele *** ale unor babe ajunse la menopauza gen Moldovan , Gatzel , Senocico dar cu pretentii de Primadone !!! N-au un inter serios dar vor sa cucereasca Europa !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează