SPORTURI  »  HANDBAL  »  INCIDENT

VIDEO O campioană la handbal cu HCM Baia Mare a fost lovită de 6 ori în cap » Sportiva a ajuns la spital

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 13:51

O handbalistă a campioanei României, HCM Baia Mare, a fost atacată şi lovită de 6 ori în cap de un necunoscut în faţa casei.

Timeea Tătar a fost lovită din spate de un individ care dorea să-i fure sportivei geanta de pe umăr. Atacatorul a fost speriat de cîinele din curtea handbalistei care a început să latre, alungîndu-l pe agresor, anunţă actualmm.ro.

Părinţii au fost cei care au dus-o pe jucătoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare unde a primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, Timeea Tătar a fost lăsată să plece acasă.

"Pacienta s-a prezentat în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe cu mijloace proprii declarativ a spus că fost victima unei agresiuni. A primit şase lovituri în regiunea cervicală şi în regiunea craniană.

Totul s-a soldat cu un traumatism cranio-cerebral şi cu o plagă pe partea stîngă care a fost suturată, ulterior s-a făcut un computer-tomograf care nu a scos în evidenţă leziuni ale creierului. A plecat acasă cu tratament corespunzător, urmînd să revină la control", a declarat Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Timeea Tătar, 25 de ani, este legitimată la Baia Mare din 2008. Aceasta joacă pe postul de pivot şi este componentă a echipei naţionale a României din anul 2013.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
danut82
danut82  •  12 Martie 2015, 12:09

CU DROGATII NU TE PUI,DACA NU FACETI NIMIC INTR O BUNA ZI SOTIILE SI FICELE VOASTRE VOR FI IN LOCUL EI!!!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  11 Martie 2015, 20:07

pizda bate femei! sa il caute smecherii si sa il pedepseasca inainte sa il dea pe la politie

sakamoto
sakamoto  •  11 Martie 2015, 18:34

Procedura standard in Romania, politia prinde criminalul, justitia il elibereaza cit poate de repede. Este nevoie de infractori ca de aer. Numai asa cistiga bani grei justitia, de la bietii romani. Cit mai multe infractiuni, citi mai multi ticalosi, legi permisive banditilor si cistigul justitiarilor este asigurat. Daca n-ar fi comise atitea infractiuni, daca legile ar fi extrem de severe, justitiarii ar saraci. Interesul celor din justitia romana, este total diferit de interesul romanilor cinstiti. Unii cu paguba, ceilalti cu foloasele.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează