SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - DINAMO 28-20

VIDEO Pauză pentru euforie » Steliştii au cerut time-out cu 5 secunde înainte de finalul derby-ului cu Dinamo pentru a sărbători victoria!

Foto: DigiSport
Foto: DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 februarie 2014 16:29

Steaua s-a impus categoric în derby-ul cu Dinamo, scor 28-20, din cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin, şi au declanşat sărbătoarea înainte de finalul meciului.

La 31 de ani, Viorel Mazilu e cel mai tînăr antrenor din Liga Naţională, iar metodele sale par să aibă succes la echipa din Ghencea. La derby-ul cu Dinamo, tehnicianul a cerut time-out cu cinci secunde înainte de final, deşi echipa sa nu mai avea cum să piardă partida.

Click aici pentru VIDEO!

Mazilu şi-a strîns elevii în jurul său pentru a sărbători împreună succesul, declanşînd hora bucuriei, în timp ce rivalii primeau prima porţie de reproşuri. O idee inedită prin care tînărul antrenor încearcă să strîngă jucătorii în jurul său şi să-i mobilizeze pentru partidele viitoare.

Nu a fost prima oară cînd Mazilu a cerut time-out chiar înainte de finalul jocului pentru a celebra o victorie. S-a întîmplat şi la finalul partidei cu Poli Timişoara, scor 33-26.

După 16 etape, Steaua ocupă locul 7 în Liga Naţională, cu 18 puncte, la 7 distanţă de ultima poziţie care asigură calificarea în play-off. De partea cealaltă, Dinamo a strîns 32 de puncte şi se află pe poziţia a patra.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
alin.gabriel
alin.gabriel  •  12 Februarie 2014, 04:42
Postat de right_wing_resistance_romania pe 11 Februarie 2014, 17:04

Mergi pe la golf...poate acolo invingatorul isi cere scuze pentru victorie in fata adversarului sa nu cumva sa-l supere. Daca ai fi jucat vreodata handbal, sau orice sport de echipa, ai fi stiut ca la orice realizare, echipa si staff-ul echipei se va bucura. Hai sa-i facem domnisoare, sau mai bine..sa-i facem conservatori britanici...plini de respect...sa nu cumva sa supere cateva fetite ca tine. ESTE SPORT, ADRENALINA ESTE LA MAXIM cu 20 de minute inainte sa inceapa incalzirea, la fel si dupa final. Acum mergi si joaca-te cu celelalte fetite cu fustitele roz ;)

Quod erat demonstrandum. Nici nu era nevoie sa ma obosesc sa mai scriu atat. Prin raspunsul tau mi se dovedeste inca o data ce caractere isi duc veacul pe GSP. Daca tu asta intelegi prin sport, sa-ti umilesti adversarul, e clara treaba. De altfel, se vede cat de mult te pricepi, daca pentu tine totul se rezuma la extreme: ori iti umilesti adversarul, ori ii dai flori. Ca sa stii si tu, eu am facut vreo 5 sporturi la viata mea si am fost campion national la handbal pe licee. Nu-i mare lucru, ca n-am iesit mare handbalist, dar stiu ce inseamna respectul pentru adversar. Din pacate, in Romania sunt din ce in ce mai multi ca tine si de-asta se duce tara asta de rapa.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Februarie 2014, 18:51
Postat de glorie pe 11 Februarie 2014, 18:19

Jos dinamu, jos potaile, va rupem in Ghencea!

Usor tinere ca rupi lantul ! Ce urmeaza sa fie in Ghencea, vreo procesiune ? Ce sa mai rupeti pe acolo, si asa e pustiu....

saramago
saramago  •  11 Februarie 2014, 18:45

Mazilu a gresit cerand TO-ul. Va intelege asta cand i se va intoarce. Eventual intr-un meci cu CSM Bucuresti. Altfel, Mazilu a pregatit bine meciul si l-a dominat tactic pe Sebastian Bota.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează