SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM RM. VÂLCEA

Vizitiu s-a întors la Vâlcea: ”Mereu am jucat cel mai bun handbal aici”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 00:00

Patricia Vizitiu, interul dreapta al naționalei României,  a semnat ieri un contract valabil pe un an cu HCM Rm. Vâlcea, echipă de primă ligă.

Vizitiu se întoarce la Vâlcea după patru ani, ea evoluând la Oltchim între 2009 și 2012. "Este un sentiment plăcut să revin aici, mereu am jucat cel mai bun handbal la Vâlcea. Este ca o a doua casă pentru mine", a declarat Patricia, care a jucat cu Oltchim finala Ligii Campionilor în 2010.

După plecarea de la Vâlcea, Vizitiu a mai jucat la Uskudar Istanbul, Krim Ljubljana, CSM București și HCM Baia Mare.

Vizitiu este la 8-lea transfer perfectat de echipa olteană în această vară după Petra Blazek, Ines Khouildi (ambele de la Molde), Andrea Beleska (Metalurg Skopje), Elaine Gomes Barbosa (Nykrobing), Nicoleta Safta (Alba Sebeş), Maria Gavrilă şi Cristina Florica (ambele de la SCM Craiova).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează