SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / ANKARA YENIMAHALLE-HC ZALĂU 29-34

Zalăul salvează onoarea României » Echipa lui Tadici s-a impus și în returul din Turcia și e singura noastră echipă care merge mai departe în Cupa EHF

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 18:52

HC Zalău s-a calificat în turul 3 preliminar al Cupei EHF, echipa lui Gheorghe Tadici câștigând și returul cu Ankara Yenimahalle, scor 34-29. 

HC Zalău este singura echipă românească prezentă în turul 2 preliminar al Cupei EHF care merge mai departe. Formația lui Gheorghe Tadici câștigase prima manșă cu 26-21, dar nu a avut deloc emoții nici la Ankara. Gazdele au condus în repriza a doua la maximum două goluri diferență, după 14-14 la pauză.

Doar cu românce pe teren, adept al principiului că se poate face performanță și cu handbaliste autohtone, Gheorghe Tadici a reușit să o blocheze pe Olga Laiuk, principalul pericol al turcoaicelor. În atac jucătoarele din Zalău au jucat excelent, marcând 20 de goluri în partea secundă. A fost concurs pentru titlul de golgeter între Trif și Dragut, câte 7 goluri, dar și Maria Constantinescu, 6 reușite.

HC Zalău va fi marți, în urnă la tragerea la sorți din turul 3 preliminar, echipa ardeleană propunându-și să ajungă în premieră în grupele Cupei EHF. SCM Craiova este și ea calificată direct în turul 3.

CSM Roman și Dunărea Brăila au ratat calificarea. Detalii AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
magura
magura  •  22 Octombrie 2017, 23:42

Bravo fetelor. Succes mai departe!

lionforever
lionforever  •  22 Octombrie 2017, 22:44

Slab don ziareist pai mai este o echipa calificata , încearcă altă titlu domnu imapachetator de pește .

mannecken
mannecken  •  22 Octombrie 2017, 21:38

Macar corectati pescarilor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează