SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Ziua românilor » HCM Constanţa a cîştigat incredibil în sferturile Cupei EHF! Accidentare gravă a unui suedez

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 16:22

Echipa HCM Constanţa a învins pe teren propriu, cu scorul de 31-21, formaţia suedeză Lugi HF, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei EHF, anunţă Mediafax.

La pauza jocului ce a avut loc în Sala Sporturilor din Constanţa, scorul a fost 15-10.

Pentru echipa constănţeană au marcat Şimicu - 10, Sadoveac -  6, Toma - 5, Cutura - 5, Csepreghi - 3, Novanc - 1, Buricea - 1.

Marcatorii grupării suedeze au fost Ernstsson - 4, Tingsvall - 4, Gudmundson - 4, Hippe - 4, Wickman-Modigh - 1, Sjolin - 1, Milosevici - 1, Meijer - 1, Jildenback -1.

Returul va avea loc sîmbăta viitoare, în Suedia.

Meciul a fost întrerupt 10 minute în debut!
În minutul 3, Anders Hallberg s-a ciocnit cu Şimicu şi a rămas căzut pe podea. Medicii au intervenit imediat şi i-au imobilizat gîtul, temîndu-se de o accidentare gravă la coloană. De asemenea, a avut nevoie şi de un bandaj pentru o arcadă spartă. A fost transportat imediat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii, iar medicii au dat verdictul pînă la finalul partidei.

Din fericire, are doar o contuzie puternică la coloană şi poate reveni pe teren în cel mai scurt timp.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
suporter_valcean
suporter_valcean  •  19 Aprilie 2014, 21:07

Cica s-a 'ciocnit de Simicu"?! Cum poti sa scrii asa ceva numai pentru ca s-a sccidentat unul de-al lor?! A fost lovit de Simicu, lovitura pentru care Simicu merita cartonas rosu (la cum a venit, cu cotul in fata, sarind practic pe aparator, cotul nu era pentru protectia sa ci pentru o lovitura aplicata adversarului.) Dupa , degeaba regreta. Ar fi bine pentru Simicu sa se calmeze pentru ca nu-i la prima brutalitate.

craz1est
craz1est  •  19 Aprilie 2014, 20:24

BRAVO baietii !

robert1205
robert1205  •  19 Aprilie 2014, 16:23

Am fost in sala la acest joc si am vazut viitorul si prezentul echipei Nationale :Şimicu - 10, Sadoveac - 6, Toma - 5, Csepreghi - 3, Novanc - 1, Buricea - 1,Popescu,Stanescu,Cristescu,Somlea si Vonko Sundovski viitorul antrenor al echipei nationale a Romaniei .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează