SPORTURI  »  HOCHEI  »  METROSPORT

Barieră depășită » Ovecikin: peste 1.000 de puncte în NHL!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 00:00

Miercuri seară, Alex Ovecikin a depășit bariera celor o mie de puncte în campionatul nord-american de hochei.

Aripa stângă, 31 de ani, unul dintre cei mai valoroși jucători ruși ai ultimului deceniu, a fost omul meciului cu Pittsburgh Penguins.

Căpitanul lui Washington Capitals a deschis scorul după 35 de secunde. A fost cel de-al 1.000-lea său punct în NHL (545 de goluri și 455 de assisturi în 880 de meciuri).

În repriza a 2-a, Ovecikin a marcat o dată: al 546-lea gol și punctul 1.001. Capitals au învins cu 5-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vgvoina
vgvoina  •  13 Ianuarie 2017, 09:13

La cikin va sta voua gandul dar numele lui e Ovechkin.

paiazze
paiazze  •  13 Ianuarie 2017, 09:09

In primul rand, felicitari pentru ca nu l-ati scris Ovechkin, cum il scriu americanii (pentru ei e normala scrierea asta, altfel nu l-ar putea citi cum trebuie, dar nu si pentru noi). Dar n-as zice ca e cel mai bun jucator rus din ultimul deceniu, ci CEL MAI BUN, poate cel mai bun din toate timpurile, desi n-a castigat cu Washington sau cu nationala mai nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează