SPORTURI  »  HOCHEI  »  INCIDENT

Exemplu de devotament sau inconștiență? Înjunghiat cu o șurubelniță în cap, un fan a refuzat tratamentul medical, așteptând ca echipa favorită să termine meciul!

FOTO: The Guardian
FOTO: The Guardian

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 21:18

Uneori, atașamentul față de echipa favorită merge prea departe. Așa s-a întâmplat și în timpul partidei de hochei dintre Pittsburgh Penguins și Columbus Blue Jackets, duel ce a avut loc miercuri.

Un fan al "pinguinilor" a refuzat interveția medicilor, în ciuda faptului că sângera abundent după ce fusese străpuns cu o șurubelniță în cap, așteptând până la finalul partidei să fie preluat de un echipaj medical.

Autoritățile au confirmat că victima, care nu a fost identificată de poliție, a intrat în altercație cu un bărbat de 25 de ani, conflictul escaladând și ajungându-se la violență fizică, scrie The Guardian.

Până acum, poliția nu a efectuat nicio arestare, cercetând cazul în continuare.

În final, Pittsburgh Penguins s-a impus cu 3-1 în fața lui Columbus Blue Jackets.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iobag
iobag  •  14 Aprilie 2017, 22:32

Inconstienta clar. Ca sportul e cauza nu e relevant. In vaslui se foloseste toporul pentru mai putin.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează