SPORTURI  »  HOCHEI  »  GEST

FOTO Atenție, imagini tulburătoare! Gest halucinant în România! Au pus un șobolan mort în vestiarul oaspeților » Reacția părților implicate

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 21:21

Scene cu adevărat șocante au avut loc pe 13 noiembrie, înaintea duelului din Liga Națională de Hochei dintre Progym Gheorgheni și Corona Brașov.

Brașovenii acuză, potrivit Mediafax, că au găsit în vestiar un șobolan mort, câteva bucăți de slănină și un carton pe care era scris "Pire", porecla unuia dintre jucătorii de la Corona, alături de numărul acestuia de pe tricou. 


FOTO: Mediafax

"Clubul nostru îşi exprimă indignarea faţă de un eveniment reprobabil, care nu-şi are loc în niciun domeniu, cu atât mai puţin în lumea sportului, unde ar trebui să predomine respectul, noţiunea de fair-play.

Sperăm că atât conducerea clubului Progym, cât şi Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor astfel de situaţii jenante pentru hocheiului românesc", a declarat Emilian Cernica, oficial de la Corona Brașov, potrivit Mediafax. 

Informația a fost confirmată și de oficiali din tabăra clublui Progym, care nu exclud însă o înscenare:

"Sigur că nu pot fi de acord cu aşa ceva, un lucru condamnabil. Din păcate, nu am reuşit să identificăm autorul, chiar dacă m-am gândit la toate variantele posibile, inclusiv la cea a unui autoatac, a înscenării", a spus acesta, conform sursei citate. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
4patraulea
4patraulea  •  22 Noiembrie 2017, 00:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează