SPORTURI  »  HOCHEI  »  METROSPORT

FOTO Frumoasa care amenință cu crosa » Pictorial incendiar cu Hilary Knight: e printre cele mai valoroase hocheiste din lume

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 00:00

Hilary Knight e una dintre cele mai valoroase hocheiste ale lumii.

Americanca, 27 de ani, 1,80 m, atacantul și căpitanul lui Boston Pride, a cucerit în 10 ani de carieră 6 medalii de aur mondiale (plus două de argint) și două medalii olimpice de argint cu "naționala" SUA. Frumoasa din Palo Alto (California) a apărut la ESPN în The Body Issue: ea, în vestiar, fără echipament. Doar cu patinele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  25 Septembrie 2016, 09:50

Conform așteptărilor, reprezentativa Canadei s-a calificat în finala Cupei Mondiale 2016, după ce a trecut cu 5-3 (1-0, 1-2, 3-1) de Rusia. Hocheiștii lui Mike Babcock au avut cifre foarte bune (47-34, raportul șuturilor pe poartă, 47-26, statistica angajamentelor), dobândite printr-un joc de atac eficient, edulcorat cu combinații eclatante și execuții spectaculoase. Practic, toate cele patru linii ale amfitrionilor au împins disputa în treimea (lor) de atac, acolo unde abnegația proverbială a rușilor nu a manufacturat resurse suficiente de rezistență. Învinșii din semifinală, la rândul lor, nu au dezamăgit: Bobrovsky a parat 42 de șuturi, fundașii au cheltuit energii în averse regulate pentru a-i întâmpina pe atacanții adverși, iar jucătorii responsabili cu finalizarea au speculat cu inteligență câteva oportunități de (contra)atac. Golurile meciului din „Air Canada Center”, la care au asistat 19021 de spectatori, au fost înscrise de Crosby, Marchand (2), Perry, Tavares, respectiv Kucherov, Kuznetsov și Panarin. În finală, unde se va juca după sistemul „cel mai bun din trei partide”, canadienii vor întâlni învingătoarea disputei dintre Suedia și selecționata (restului) Europei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează