SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI PE GHEAŢĂ

Punct pentru HC

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2009 00:00

HC Miercurea Ciuc a cîştigat aseară, cu scorul de 5-2 (1-1, 1-1, 3-0), prima partidă a finalei Ligii MOL în faţa rivalei SC Miercurea Ciuc. Golurile au fost marcate pentru HC de Levente Peter, Arpad Mihaly (3), Tivadar Petres şi pentru SC de Sigvard Wallengerg şi Szilard Sandor. Următoarea partidă a finalei, care se dispută în sistemul "3 meciuri din 5", va avea loc azi. Liga MOL este o competiţie la care participă echipe din România şi Ungaria.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  01 Februarie 2009, 20:44

bah...incredibil...voi sunteti total ninteresati de hochei...astazi 01.02.2009 s-a jucat a doua finala a ligii mol intre hc si sport club...iar voi nu scrieti nimic..!!!!incrdibil!!!ce pupincuristi sunteti ...numa bucurestiul conteaza....nu vi rusine...rade de voi toata europa ce fel de ziaristi sunteti....

 •  01 Februarie 2009, 07:03

nu exita HC Miercurea-Ciuc!!! Poate ati vrut Hc Csikszereda( aici nu numele localitatii trebuie inteles) HC Csikszerda si nu Miercirea Ciuc! ala e numele echipei! HC CSIKSZEREDA Si nu Miercurea Ciuc! La Sc e ok ca asa e numele acolo!! Macar sa respectati numele!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează