SPORTURI  »  JO 2012  »  JOCURILE OLIMPICE

Hainele la vînzare! » Echipamentul olimpic va putea fi cumpărat şi de publicul larg

Floretistul Radu Dărăban şi Talida Gidoiu, cîrmăciţa bărcii de 8 plus 1, la canotaj, au îmbrăcat ţinuta pentru JO // Foto: Ştefan Constantin
Floretistul Radu Dărăban şi Talida Gidoiu, cîrmăciţa bărcii de 8 plus 1, la canotaj, au îmbrăcat ţinuta pentru JO // Foto: Ştefan Constantin

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 10:00

Vestimentaţia oficială creată de Ivan Patzaichin pentru echipa olimpică a României la Londra va fi disponibilă şi pentru publicul larg după 27 iulie.

Rochiile, fustele, pantalonii, jachetele, sacourile, tricourile, eşarfele, toate modelele din ţinuta oficială a olimpicilor români, vor putea fi cumpărate şi de public. Comercializarea hainelor create de Casa de modă Ivan Patzaichin nu va avea loc însă înainte de 27 iulie, ziua în care spotivii vor defila la Londra, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

"Vom avea, sperăm, un stand la Mall Băneasa Bucureşti, dar produsele pot fi rezervate şi pe site-ul www. patzaichin.ro", a declarat multiplul campion olimpic şi mondial la canoe. Toată vestimentaţia este realizată din materiale ecologice, in, denim, bumbac şi piele. "Nu am stabilit încă preţurile, dar vor fi accesibile românilor", a mai spus Patzaichin, care a precizat că o parte din veniturile realizate din vînzarea acestor produse va fi direcţionată către proiecte sociale de dezvoltare a comunităţilor din Delta Dunării, locul de naştere al campionului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sabi1
sabi1  •  11 Iulie 2012, 11:39

Nu-mi place tricoul,nu concorda cu restul tinutei.

pishu_magnificus
pishu_magnificus  •  11 Iulie 2012, 01:49

Frumoasa rau Talida! Iar ideea cu tinuta olimpica pentru publicul larg e binevenita!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează