SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  HOCHEI PE GHEAŢĂ

Bartecko, accidentat grav în timpul partidei Norvegia-Slovacia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

În timpul partidei, Slovacia-Norvegia, din play-off-ul pentru stabilirea ultimelor echipe calificate în sferturile de finală ale turneului de hochei pe gheaţă, la masculin, atacantul slovac Lubos Bartecko a fost accidentat grav de norvegianul Ole Kristian Tollefsen. Slovacia a cîştigat partida cu 4-3 şi va întîlni în sferturi, Suedia, campioana olimpică din 2006.

Norvegianul, singurul jucător din echipa naţională care joacă în NHL, la Philadelphia Flyers, l-a lovit violent cu cotul în faţă pe Bartecko, care a căzut cu capul pe gheaţă. Slovacul şi-a pierdut cunoştiinţa şi a fost scos pe targă de pe teren, unde a primit primele îngrijiri medicale. Pentru această infracţiune, Ole Kristian Tollefsen a primit o penalitate şi, probabil, va fi suspendat mai multe partide.

Într-un comunicat dat, astăzi, de Federaţia de Hochei, din Slovacia, oficialii au anunţat ca starea de sănătate a lui Lubos Bartecko este stabilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  24 Februarie 2010, 19:19

Asta se invata la echipa salbaticilor din Philadelphia. Tot timpul pusi pe scandal si bataie. Intre timp salbaticul asta a plecat la Detroit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează