SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  SANIE

Locul 21 pentru Raluca Strămăturaru

raluca
raluca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

La finalul competiţiei de sanie, individual feminin, Raluca Strămăturaru s-a clasat pe locul 21. Cea de-a doua reprezentantă a României, Mihaela Chiraş, a ocupat poziţia 28. Titlul olimpic i-a revenit nemţoaicei Tatjana Huefner.

Raluca Strămăturaru a reuşit o evoluţie constantă pe durata celor 4 manşe ale finalei. Cel mai bun timp l-a avut în runda secundă, cînd a fost cronometrată cu 42.198, în timp ce  manşa următoare a fost cea mai slabă, 42.815. Timpul total al româncei a fost 2:50.072.

Mihaela Chiraş a luat startul doar în primele două manşe. Cea de-a doua cursă nu a mai terminat-o din cauza unei căzături. Sportiva de 23 de ani, a încheiat runda inaugurală în 43.494.

Tatjana Heufner a cîştigat medalie de aur, după ce a totalizat timpul de 2:46.524. Nemţoaica a fost urmată de Nina Reithmayer. Austriaca a avut o întârziere de 0.490 secunde. În prima rundă, Reithmayer a stabilit un nou record al pistei, 41.728. Medalia de bronz i-a revenit nemţoaicei Natalie Geisenberger (2:47.101).  

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează