SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE

ALERTĂ MAXIMĂ înainte de JO 2016! Reuters publică un raport alarmant: "superbacterii" pe plajele din Rio de Janeiro!

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 11:45

Oamenii de știință au descoperit o "superbacterie" pe plajele din Rio de Janiero, orașul care va găzdui Jocurile Olimpice de vară, în acest an, informează agenția de presă Reuters, într-un articol exclusiv.

În apa de lângă plajele respective vor avea loc probele de înot și canoe. Reuters citează două studii nepublicate care au ajuns la concluzia că sunt numeroase zone infestate cu bacterii și microbi care se găsesc numai în spitale!

Bacteriile se găsesc pe 5 plaje mari, inclusiv pe celebra Copacabana, și sunt un pericol imens pentru turiști. Ipanema, Leblon, Botafogo și Flamengo sunt celelalte plaje cu probleme.

E vorba despre microbi care duc la infecții urinare foarte greu de tratat, probleme gastrointestianale și pulmonare, dar și infecții sangvine sau meningită.

Sursa este gunoiul care este dus de ape în mare. Spitalele aruncă deșeurile la întâmplare, iar acestea poluează ecosistemul, iar situația se înrăutățește pe zi ce trece.

"Superbacteriile", cum sunt clasificate de Agenția Mondială a Sănătății, atacă nu numai oamenii, ci și celelalte bacterii, care devin la rândul lor rezistente la orice tratament cu antibioticele tradiționale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Iunie 2016, 13:09

Romania fata de Brazilia...este o tara subdezvoltata...ma crezi ?

samertx
samertx  •  11 Iunie 2016, 10:03
Postat de ovidiu_3003 pe 11 Iunie 2016, 12:38

minciuni ...si oricum romanii nu se duc la Rio sa faca plaja ...

Nu cred că-i glumă, țările subdezvoltate au un grad ridicat de mortalitate tocmai din acest motiv, mori și dai vina pe vrăjitor, nu pe medic și bacteriolog, că sunt puțini la mie pe cap de ultraș. :))

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  11 Iunie 2016, 12:49

Ce faci Tolo? Aicea marfa!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează