SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  WIMBLEDON

Alianță cu Halep?! Djokovici face și el un anunț-ȘOCANT: "În acest moment, nu mai contați pe mine!" » Ar putea fi REVOLTA verii!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 12:05

Cu o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice, sârbul Novak Djokovici face un anunț îngrijorător.

Liderul ATP a declarat că se gândește să nu participe la JO de la Rio din cauza virusului Zika. Sârbul a spus că încă nu a luat o decizie definitivă și că va stabili dacă participă după ce va obține mai multe informații.

"Am adunat tot mai multe informații despre situație. În ultimele zile am încercat să vorbesc cu prietenii mei brazilieni ca să obțin cât mai multe detalii posibile.

Când voi avea mai multe informații, voi lua o decizie. În acest moment, nu plănuiesc să particip", a spus Djokovici potrivit ESPN.

Ce este Zika

Adulții infectați cu virusul Zika au simptomele unei gripe, iar bebelușii femeilor infectate în timpul sarcinii pot suferi de microencefalie și se pot naște cu creierul mai mic. Mai mulți sportivi importanți au anunțat că nu vor participa la Olimpiadă, tocmai din cauza acestui virus. Unul dintre nume este Rory McIlroy.

Ce spune Halep

"Sunt foarte îngrijorată. Vreau să merg la Rio, dar trebuie să mă asigur că nu voi avea probleme și că este totul în regulă. Virusul este periculos pentru femei. Am auzit că dacă eşti infectată cu virusul și nu ești însărcinată, atunci când vei fi, se va activa. Acum nu pot spune nimic. După Wimbledon va trebui să decid" Simona Halep

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mplttev
mplttev  •  02 Iulie 2016, 18:52

Nu știam că și bărbații pot rămâne gravizi.

yeatsron
yeatsron  •  02 Iulie 2016, 18:48

titluri de tabloide. cum poti sa compari un leader autentic al sportului alb (djokovici) cu un nimeni in tenis? va place sa va gudurati pe langa albanezi, poate-poate va pica si voua ceva maruntis.

1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  02 Iulie 2016, 18:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează