SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  RIO 2016

Alin Petrache după declarațiile Simonei Halep cu privire la virsului Zika: "Un țânțar nu ne poate da la o parte de la câștigarea unei medalii"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 13:52

Președintele COSR, Alin Petrache, a comentat declarațiile Simonei Halep cu privire la virsului Zika, problemă cu care se vor confrunta sportivii aflați la RIO.

"Am discutat cu George (n.r. - George Cosac), o să discut şi cu Simona. Simona este un jucător important, un sportiv mare, şi nu cred că un ţânţar de talia celui Zika, având în vedere că vom fi la sfârşitul toamnei-începutul iernii în Brazilia, nu cred că acest ţânţar ne va mai deranja foarte tare. Un ţânţar, dar şi alte lucruri care se mai pot întâmpla în Brazilia, nu te pot da la o parte de la câştigarea unei medalii atât de importante", a spus Alin Petrache, conform Digi.

"Trebuie să mă informez foarte bine în legătură cu acest virus. Am întrebat mulţi medici despre Zika şi va trebui să discut din nou cu doctori după acest turneu (n.r. - Wimbledon). Am auzit că şi dacă nu eşti însărcinată în momentul în care eşti infectată cu virusul, atunci când rămâi însărcinată se va activa. Sunt foarte îngrijorată. Intenţionez să merg la Rio, dar trebuie să mă asigur să acolo este totul în regulă şi că nu voi avea probleme. Atunci când joc tenis sănătatea mea este cea mai importantă.

Virusul este periculos pentru femei şi mulţi sportivi s-au retras de la Rio din acelaşi motiv. Este o dilemă reală când în joc este sănătatea, astfel că deocamdată nu pot spune nimic. După acest turneu va trebui să mă hotărăsc. Voi fi dezamăgită dacă va trebui să mă retrag, pentru că îmi place mult ceremonia şi îmi place cum este să fiu acolo alături de toţi românii. Jocurile Olimpice sunt importante pentru ţara mea, dar sănătatea mea este cea mai importantă. Trebuie să am grijă de corpul meu", a spus Halep.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
6.6.6
6.6.6  •  04 Iulie 2016, 16:11

saracu petrache zici ca l-a lovit calache...

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  04 Iulie 2016, 11:24

*** !!! Tot marioneta e !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddevill
reddevill  •  04 Iulie 2016, 14:21

Petrache ar fi trebuit sa inceapa discutia despre problema cu sportivii si cu medicii, eventual, nu sa dea in presa declaratii patetice, precum asta. Americanii le-au prezentat sportivilor riscurile si i-au lasat sa ia decizia singuri, fara presiuni *** si fara declaratii patriotarde. In afara de Halep, mai e Niculescu, care a declarat ca ia in discutie neparticiparea, probabil ca si Begu, dar n-a iesit in presa. Chiar si marele Djokovic si-a pus problema serios. Daca nici Djokovic nu e o persoana credibila, atunci cine mai e?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează