SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ATLETISM

Amanta lui Bolt dezvăluie detalii incendiare din pat: "Părțile lui bărbătești nu sunt pe măsura unui campion!". Cum a cucerit-o jamaicanul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 20:01

Zilele trecute au apărut în presă mai multe fotografii cu Usain Bolt (30 de ani) în patul unei puștoaice de 20 de ani. DETALII Între timp s-a aflat cine e fata, iar aceasta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu triplul campion olimpic.

Jady Duarte a acordat un interviu pentru Daily Mail în care a oferit o mulțime de detalii incendiare din noaptea petrecută alături de jamaican. Brazilianca spune că a făcut cunoștință cu Bolt într-un club din Rio, unde atletul își serba ziua de naștere.

"Era în faţa noastră şi brusc şi-a ridicat tricoul să ne arate pătrăţelele de pe abdomen. N-am mai văzut vreodată aşa ceva. Pur şi simplu l-am atins. M-am simţit incredibil. Muşchii lui erau tari ca piatra. Dar eram atât de atentă la muşchii lui încât nici n-am sesizat că e Usain Bolt.

Ştiam cine e de la televizor. Mama mea urla în timpul curselor lui pentru că e mare fană. Este de culoare, înalt şi musculos, genul meu, dar erau atât de multe fete drăguțe acolo încât nu mi-aş fi imaginat că eu voi fi aleasa. Bodyguardul a zis că Bolt vrea să merg până la el. Nu am mers din prima pentru că voiam să par inabordabilă. Cele mai multe s-ar fi dus acolo ca un glonţ, dar am vrut să-l pun la treabă.

Când aşteptam la coadă pentru a plăti şi-a trimis din nou bodyguardul. Mi-a zis: «De ce nu-l urmezi? E Usain Bolt!» Într-un final, când aşteptam un taxi, mi-a zâmbit, după care a făcut semnul celebru de după victorii, n-am mai avut niciun dubiu cine e. Atunci m-am decis să-i cedez. M-a luat într-un taxi şi mi-a oferit un sărut de neuitat", și-a început Duarte povestea.

Frumoasa braziliancă are doi copii și s-a arătat dezamăgită de faptul că a reprezentat doar o simplă partidă pentru sportiv și a povestit cum a ajuns în camera lui Bolt.

"Credeam că e ceva între noi, dar văd că agaţă femeile la fel de repede cum agaţă şi medaliile. Am fost în Satul Olimpic, am fost surprinsă că nu m-a dus într-un hotel scump, dar mi-a plăcut că ne-am sărutat tot timpul. Am discutat lucruri mărunte și mi-a spus că sunt frumoasă. Am folosit Google Translate, dar n-am avut nevoie să-mi traducă cineva că vrea să facem sex.

A fost foarte fierbinte şi pasional, ne devoram unul pe celălalt. Are corpul unui campion, deşi parţile lui bărbăteşti nu sunt pe măsură, e ca un tip obişnuit.

Mă aşteptam să fie rapid, dar a fost de fapt cel mai lent sex de care am avut parte vreodată. 40 de minute a durat, după care s-a odihnit pentru câteva minute şi am făcut-o din nou. Cu siguranţă se reface foarte repede, dar nu am mai făcut-o şi pentru a treia oară", a mai povestit Duarte.

Jurnaliștii englezi precizează că brazilianca ar fi fost căsătorită cu un unul dintre cei mai temuți traficanți de droguri din Rio. Acesta ar fi fost căutat pentru 10 crime vilente, însă ar fi fost împușcat și omorât în luna martie.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
10206784027616020
Papp Daniel  •  25 August 2016, 07:35

Va place sa amestecati "***".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

depeche
depeche  •  24 August 2016, 21:15

"când aşteptam un taxi, mi-a zâmbit, după care a făcut semnul celebru de după victorii, n-am mai avut niciun dubiu cine e. Atunci m-am decis să-i cedez." A cedat mai greu decat o romanca, e adevarat...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 August 2016, 21:07

asta da ziar de sport diluat cancanist de 1000 de ori. ar trebui rebotezat Hexi-GSP.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează