SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  LUPTE

Antrenorii care s-au dezbrăcat la Rio au fost suspendați

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 00:00

Una dintre întâmplările care au rămas în mintea spectatorilor de la Jocurile Olimpice de la Rio este cea cu protestul celor doi antrenori mongoli de la lupte.

Tserenbaatar Tsogbayar și Byambarinchen Bayaraa s-au dezbrăcat pe saltea imediat după ce elevul lor Ganzorigiin Mandakhnaran a pierdut meciul pentru bronz la categoria 65 de kilograme.

Cei doi antrenori au primit din partea Federației Internaționale de Lupte o suspendare de trei ani din toate competițiile internaționale, până în august 2019, iar forul mongol o amendă de 45.000 de euro pentru cele întâmplate în Brazilia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează