SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  TENIS DE MASĂ

Corespondență de la Rio » FOTO Învinsă de numărul 1 mondial » Reacția Elizei Samara după ce a fost eliminată în turul 3

FOTO: Cristi Preda +3   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 08 august 2016 08:34

Eliza Samara a părăsit concursul de tenis de masă în turul 3, fiind învinsă de chinezoaica Ding Ning, considerată cea mai bună jucătoare din lume la ora actuală.

Eliza Samara, campioana europeană de anul trecut, a avut ghinion la tragerea la sorți. În turul 3 i-a ieșit în cale chinezoaica Ding Ning, favorita 1 a turneului. Constănțeanca a dat totul, a încercat să câștige măcar un set, dar nu a reușit, scorul final fiind 4-0 (11-5, 11-8, 11-5, 11-2).

După primul set, câștigat la 5 de asiatică, Eliza a condus în al doilea cu 6-0 și 7-2, dar l-a pierdut la 8. Setul 3 și 4 nu au avut istoric, Ding s-a impus la 5 și la 2 și a câștigat clar meciul.

"Șansă am avut. Dacă aș fi câștigat setul doi poate mă agățam de ea. În rest, tactic am jucat bine, dar nu am simțit cum trebuie mingea. Ea m-a ghicit foarte bine. M-a văzut în meciul de aseară cu brazilianca Gui Lin. Apoi s-a antrenat ieri numai cu o poloneză stângace" Eliza Samara

În tribună, colegele Dana Dodean Monteiro și Bernadette Szucs, antrenorul Andrei Filimon, dar și președintele FRTM, Cristian Romanescu i-au făcut galerie.

"Eu am jucat cu Ding la Londra, tot în turul 3. Am jucat cel mai bun tenis al meu în primele seturi, am făcut orice e omenește posibil, și nu am reușit să iau în primul set decât 5 puncte și în al doilea 7" Dana Monteiro

Dana Monteiro va juca azi cu japoneza Ai Fukuhara, numărul 7 mondial în turul 3, după care, România își pune speranțe la echipe, acolo unde Dodean, Samara și Szocs speră la o clasare cât mai bună.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1745flo
1745flo  •  08 August 2016, 14:20

Mare ghinion pt Eliza! Chinezoaica e de pe alta planeta, zboara mingea din paleta ei ca din mitraliera! Poate pe echipe dam de ea tocmai in finala, am merita un argint zic eu!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 August 2016, 10:40

lasa ca bate fcsb pe M.C.

vladutz13
vladutz13  •  08 August 2016, 10:27
Postat de vladutz13 pe 08 August 2016, 09:31

A fost pur si simplu ghinion sa pice inca din primul set cu nr. 1 mondial... ok, trebuie sa bati jucatoare foarte bune pt a spera la medalie, dar chiar cea mai buna??? Si atat de devreme?? E pacat. Asta e situatia. Speram la echipe

Nu primul set, primul meci... bine, ea a mai jucat si in turul 2, dar chinezoaica asta a intrat direct in turul 3, a prins-o cel mai devreme posibil :(((. Pacat, fata de Dodean, Samara mi se pare in super forma.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează