SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  OLIMPIADA DE LA RIO

Decizie finală! Sandra Izbașa a făcut anunțul oficial: "Nu merg la Rio!" » Iată motivul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 21:51

Dublă campioană olimpică la Londra și Beijing, Sandra Izbașa a anunțat că nu va participa la Olimpiada de la Rio din acest an.

Sportiva de 24 de ani de la CSA Steaua își reluase antrenamentele special pentru acest obiectiv, însă a renunțat pentru că nu a putut face codul de punctaj pentru 4 aparate.

"Am decis să mă opresc aici în drumul catre Rio. Antrenorii mi-au spus că e în regulă, au fost de acord cu decizia pe care am luat-o. Îmi pare rău că nu am putut să fac parte din echipă, dar în același timp le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, care mi-au fost alături în toată perioada asta.

Dupa cum știm, gimnastica se ghidează după un cod de punctaj, acest cod de punctaj în momentul de față pe mine nu mă avantajează atît de mult, ar fi trebuit să fac patru aparate ca să pot să intru în echipă. Nu am reușit să fac acest lucru. Mă mulțumesc cu rezultatele pe care le-am avut în atîția ani de gimnastică de înalta performanță.

În afara codului de punctaj nu există altceva care să mă facă să iau această decizie. Chiar nu, pentru că am cîntărit bine situația. Am cîntărit șansele. Am vrut să fac cît mai mult, dar nu s-a putut", a spus Sandra Izbașa pentru Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
magura
magura  •  04 Februarie 2016, 10:15

E ok, este decizia ta. Multumiri pentru rezultatele de pana acum!!!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  03 Februarie 2016, 22:42

Oricum, Multumiri Sandra!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Februarie 2016, 22:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează