SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ATLETISM

FOTO Moment genial oferit de Bolt în semifinala la 200 de metri » Jamaicanul a terminat cursa certându-și adversarul: "Ce naiba faci?"

FOTO: Guliver/GettyImages +12   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 09:50

Usain Bolt s-a calificat în finala probei de 200 de metri plat, după ce a câștigat fără probleme semifinala.

Jamaicanul a avut un timp de 19.78 de secunde, fiind urmat de canadianul Andre de Grasse, care a avut un timp de 19.80 de secunde.

Cei doi atleți au oferit faza serii. Bolt a încetinit pe ultimii metri, iar de Grasse s-a apropiat de el, încercând să îl depășească. Jamaicanul a accelarat și a câștigat cursa în timp ce gesticula cu degetul spre adversar, spunându-i printr-un zâmbet larg să nu mai forțeze.

"Trebuia să încetinească. L-am întrebat pe Andre «Ce faci? Este semifinala» .Cred că voia să mă forțeze să dau tot. Am fost puțin leneș. Mi-a zis «Trebuia să pun puțină presiune». Eu mă întrebam de ce. Dar e tânăr" Usain Bolt după cursă

Finala probei de 200 de metri plat va avea loc în noaptea de joi spre vineri, de la ora 04:30, ore României.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close